Obnoviť stránku

LEGO Juniors 10685 Hasičský kufrík

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Juniors 10685 Hasičský kufrík

Hasičský kufrík z edície LEGO Juniors rozžiari oči každého chlapca. Keď niekde vypukne požiar, s týmto kufríkom ho ľahko zlikviduješ! Jedného z hasičov posaď do helikoptéry a druhého pošli na motorke. Potom spoločnými silami uhaste nebezpečný oheň a vráťte sa do hasičskej stanice, kde budete čakať na ďalšiu akciu. Sada obsahuje dve minifigúrky hasičov a jej súčasťou je aj jednoduchý návod.


Začíname s LEGOM

Sady LEGO Juniors sú navrhnuté pre predškolských staviteľov a sú perfektným prechodom z DUPLA na klasické LEGO kocky. Špeciálne prvky podporujú rýchly začiatok stavania a umožnia deťom zažívať vytúžené úspechy pri budovaní vlastných projektov. Návody sú prispôsobené tak, aby ich ľahko pochopili deti od 4 do 7 rokov. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Hasičský kufrík

  • Hasičská stanica
  • Helikoptéra
  • Motorka
  • Dve minifigúrky hasičov


Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  LO763e
Produktové číslo:  5702015354332
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14