Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO Ideas 21313 Loď vo fľaši

4,9 7 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Ideas 21313 Loď vo fľaši

Súčasťou kolekcie LEGO Ideas sú nápady a návrhy samostatných nadšencov stavebnice LEGO. Každý môže navrhnúť svoju originálnu stavebnicu na akúkoľvek tému. Fantázii sa medze nekladú! Preto sú stavebnice LEGO Ideas úplne originálne, z rôznych oblastí reálneho či vymysleného sveta. Stavebnice LEGO rozvíja formou hry tvorivosť a fantáziu. V porovnaní s inými stavebnicami zaručuje LEGO stavebnice pevnosť, stálofarebnosť a presnosť rozmerov, vďaka ktorej sa ľahko zostavuje aj rozoberá. Verte, že táto hračka vydrží bez zmeny celé generácie.

Kľúčové vlastnosti LEGO 21313

  • Odporúčaný vek: od 12 rokov
  • Kolekcia LEGO Ideas – nápady a návrhy fanúšikov stavebníc
  • Originálne spracovanie lode vo fľaši
  • Stavebnice LEGO rozvíjajú kreativitu a podporujú fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa vyhrá samo, alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Stavebnica Loď vo fľaši obsahuje 962 dielikov

LEGO Ideas – Loď vo fľaši

Pokiaľ máte radi originálne stavebnice LEGO, ktoré si pyšne vystavujete doma alebo v kancelárii, určite by vám v zbierke nemala chýbať táto jedinečná loď vo fľaši. Bola vyrobená podľa návrhu veľkého fanúšika LEGO Jakea Sandoviche, ktorý sám postavil skutočnú loď vo fľaši a napadla ho myšlienka postaviť takú loď zo stavebnice LEGO. Iste vás nadchne detailne vykonaná loď s delami, sťažni, plachtami a lodnou vlajkou, rovnako ako zostaviteľná korková zátka. Zapojte do stavby celú rodinu a uvidíte, ako príjemne čas strávite. 

Obsah balenia:
Fľaša, loď a stojan:
Detailné zostaviteľný korkový špunt s novou voskovou pečaťou
Viac ako 280 priesvitne modrých vodných prvkov
Loď so zvýšenou palubou na zadnej časti, kapitánovú kajutou, 6 delami, 3 sťažni, stožárovým strážnim košom a rôznymi ďalšími prvkami vrátane tlačených plachiet a lodnej vlajky
Stojan so štítkom s nápisom "Leviathan", 2 súčiastkami predstavujúcimi globus, zlatými vyvedenými detailamy a vstavaným kompasom (nefunkčné) s detailnou smerovou ružicou a otáčajúcou sa zlatou strelkou
Pokyny na zostavenie a informácie o tvorcovi a fanúšikovi LEGO Jake Sandovichovi a návrhároch LEGO

Kód:  LO21313
Produktové číslo:  5702016173161
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02