Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO Friends 41382 Adventný kalendár LEGO Friends

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Friends 41382 Adventný kalendár LEGO Friends

Stavebnice LEGO Friends sú určené pre všetky malé slečny, ktoré rady so svojimi kamarátmi zažívajú rôzne dobrodružstvá alebo udalosti bežného dňa rovnako ako dospelí. V mestečku Heartlake žije pätica nerozlučných kamarátok, ktorá zažíva tie najrôznejšie príhody. Spoločne s nimi môžu malé staviteľky do prírody, do školy, za športom aj za kultúrou a vždy zažijú veľa dobrodružstiev aj priateľskej pohody. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Kľúčové vlastnosti LEGO Friends Adventný kalendár

  • Zábavná stavebnica pre všetky milovníčky stavebníc LEGO
  • Vďaka velkému množstvu doplnkov si môžete prehrávať rôzne dobrodružstvá
  • Možno prepojiť s ďalšími LEGO Friends stavebnicami
  • Otvára bránu do čisto dievčenského sveta
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Pre deti od 6 rokov
  • 330 dielikov

LEGO Friends 41382 – Adventný kalendár

Teší sa vaše dievčatko na Štedrý deň, ale celý advent sa mu nekonečne tiahne? V tom prípade ho každé ráno poteší drobnosť z adventného kalendára. A to nie ledajakého – Adventný kalendár LEGO obsahuje postavičky, zvieratká, dekorácie, ozdoby a doplnky zo série Friends, niektoré z nich v špeciálnej vianočnej verzii. Deti môžu nové kocky vylúpnuť jednu po druhej a ozdobiť si nimi stromček alebo izbičku. S adventným kalendárom LEGO City bude celý advent prekvapivo príjemný.

Obsah balenia:
Minibábiky Mia
Figúrky snehuliaka, škrečka, 2 tučniakov, Zoba a Zobity
Doplnky: zákusok, snehová vločka, kolieskové korčule, perníková chalúpka, pouličná lampa, vlak, darčeková škatuľka, rádio, čokoláda, sladký klát, vianočný stromček, vysielačka, srdce, pančuchy, poštová schránka, šijací stroj, Luskáčik, imelo


Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

LEGO

Určenie Pre deti
Počet dielikov 330 ks
Rad LEGO® Friends
Téma Mini bábiky
Rok uvedenia 2019

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Kód:  LO41382
Produktové číslo:  5702016370270
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02