Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO Friends 41381 Záchranný čln

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Friends 41381 Záchranný čln

Stavebnice LEGO Friends sú určené pre všetky malé slečny, ktoré rady so svojimi kamarátkami zažívajú rôzne dobrodružstvá alebo udalosti bežného dňa rovnako ako dospelí. V mestečku Heartlake žije pätica nerozlučných kamarátok, ktorá zažíva tie najrôznejšie príhody. Spoločne s nimi môžu malé staviteľky do prírody, do školy, za športom aj za kultúrou a vždy zažijú veľa dobrodružstiev i priateľskej pohody. Stavebnice LEGO Friends rozvíjajú kreativitu, jemnú motoriku aj predstavivosť detí a radia sa medzi jedny z najobľúbenejších detských hier.

Kľúčové vlastnosti LEGO Friends 41381 Záchranný čln

  • LEGO Friends je určené pre deti od 7 rokov
  • Nové dobrodružstvá v mestečku Heartlake
  • LEGO otvára bránu do čisto dievčenského sveta
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • LEGO Friends precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa si vyhrá samo, alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Záchranný čln obsahuje 908 dielikov

LEGO Friends – Záchranný čln

S LEGO Friends Záchranný čln si užijete poriadnu srandu! Pozvite všetky kamarátky z okolia a zachráňte morské zvieratka. Preskúmajte mapu pokladov, plávajte na šíry oceán a potápajte sa s robotom Zobom na morské dno. Pri troche šťastia tu nájdete stratený pirátsky poklad. Pomocou satelitu a ďalekohľadu nájdite chorého narvala. Potom ho prepravte na nosidlách do lodného laboratória, kde ho môžete ošetriť. Možností ako si hrať je veľa. Stavebnica LEGO Friends Záchranný čln obsahuje 908 dielikov a je vhodná pre deti od 7 rokov.

Súprava obsahuje:
3 minifigúrky: Mia, Olívia a Andrea, navyše figúrky robota Zoba a narvala
Záchranná loď s člnom, otočným a odpojiteľným žeriavom s navijakom, kabínou, vyhľadávacími svetlami, bezpečnostnou kamerou, satelitnou anténou, laboratóriom, kuchynským kútom, spálňou, toaletou a rozhľadňou
Ostrov v tvare srdca s plážou, troskami lode a bedňou s textilnou mapou pokladov
Koralová scéna s truhlou s pokladom
Doplnky: textilná mapa pokladov, koraly a morské tvory, podvodná kamera, lekárske nástroje, potápačská prilba, plutvy, vesty, šálky, poháre, čerešne, laptop, mobilný telefón, ďalekohľad a 3 drahokamy


Parametre a špecifikácia

LEGO

Určenie Pre deti
Počet dielikov 908 ks
Rad LEGO® Friends
Téma Zvieratká, Lode, Mini bábiky
Rok uvedenia 2019
Postavičky Andrea, Mia, Narval, Olivia, Robot Zobo

Čo musíte vedieť

Vhodné od 7 rokov
Kód:  LO41381
Produktové číslo:  5702016370232
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17