Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO Friends 41376 Misia na záchranu korytnačiek

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Friends 41376 Misia na záchranu korytnačiek

Stavebnice LEGO Friends sú určené pre všetky malé slečny, ktoré rady so svojimi kamarátkami zažívajú rôzne dobrodružstvá alebo udalosti bežného dňa rovnako ako dospelí. V mestečku Heartlake žije pätica nerozlučných kamarátok, ktorá zažíva tie najrôznejšie príhody. Spoločne s nimi môžu malé staviteľky do prírody, do školy, za športom aj za kultúrou a vždy zažijú veľa dobrodružstiev i priateľskej pohody. Stavebnice LEGO Friends rozvíjajú kreativitu, jemnú motoriku aj predstavivosť detí a radia sa medzi jedny z najobľúbenejších detských hier.

Kľúčové vlastnosti LEGO Friends 41376 Misia na záchranu korytnačiek

  • LEGO Friends je určené pre deti od 6 rokov
  • Nové dobrodružstvá v mestečku Heartlake
  • LEGO otvára bránu do čisto dievčenského sveta
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • LEGO Friends precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa si vyhrá samo, alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Misia na záchranu korytnačiek obsahuje 225 dielikov

LEGO Friends – Misia na záchranu korytnačiek

S LEGO Friends Misia na záchranu korytnačiek si užijete veľa dobrodružstiev! Pozvite všetky kamarátky z okolia a zachráňte mláďatká morských korytnačiek. Nastúpte spolu s Olíviou a robotom Zobom do obojživelného auta a doplávajte až k ostrovu, kde uviazli v škrupine liahnuce sa mláďatká korytnačiek. Dovezte ich až na kliniku na pláži, zachráňte ich zo škrupiny a nakŕmte ich mliečkom. Potom môžete všetci vyvádzať na pieskovisku a hrať sa s loptičkou. Možností ako si hrať je veľa. Stavebnica LEGO Friends Misia na záchranu korytnačiek obsahuje 225 dielikov a je vhodná pre deti od 6 rokov.

Súprava obsahuje:
Minifigúrka Olívia, navyše robot Zobo a 4 figúrky korytnačiek
Obojživelné auto
Klinika na pláži
Ostrov
Doplnky: 2 škrupiny korytnačích vajec, záchranná vesta, záchranný kruh, megafón, fľaša na mlieko, striekačka, pomarančový džús, melón a lopta


Parametre a špecifikácia

LEGO

Určenie Pre deti
Počet dielikov 225 ks
Rad LEGO® Friends
Téma Vozidlá, Zvieratká, Mini bábiky
Rok uvedenia 2019
Postavičky Olivia, Robot Zobo

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Stavebnice a puzzle

Téma Zvieratá
Kód:  LO41376
Produktové číslo:  5702016370201
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07