Obnoviť stránku

LEGO Friends 41347 Resort v mestečku Heartlake

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Friends 41347 Resort v mestečku Heartlake

Užite si pohodu v zábavnom rezorte v mestečku Heartlake! Stavebnice LEGO Friends sú určené pre všetky malé slečny, ktoré rady so svojimi kamarátmi zažívajú rôzne dobrodružstvá a udalosti bežného dňa rovnako ako dospelí. V mestečku Heartlake žije pätica nerozlučných kamarátok, ktorá zažíva tie najrôznejšie príhody. Spoločne s nimi môžu malé staviteľky do prírody, do školy, za športom aj za kultúrou a vždy zažijú veľa dobrodružstiev aj priateľskej pohody. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku aj predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre deti cca od 7 do 12 rokov

  • Nové dobrodružstvá v mestečku Heartlake
  • Otvára bránu do čisto dievčenského sveta
  • Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Deti precvičujú jemnú motoriku
  • Dieťa si zahrá samo alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Stavebnica Resort v mestečku Heartlake obsahuje 1 017 dielikov

LEGO Friends – Resort v mestečku Heartlake

Dievčatá sa vydali na najzábavnejšie miesto v mestečku Heartlake – do úžasného hotelového a zábavného rezortu. Pridajte sa k nim a zažite celé dni plné tanca na streche, vodných hier na šmykľavkách, vodnom skútri alebo pri windsurfingu. Dajte však pozor na delfína, ktorý pláva okolo! Oddýchnite si v hotelovej izbe a najedzte sa v špičkovej hotelovej reštaurácii. Uvidíte, že si s dievčatami užijete veľa zábavy!

Obsah balenia:
4 minibábiky – Stephanie, Andrea, Olivie, Mason
Figúrka delfína Sheena
Hotelový rezort s pohyblivou jedno-koľajnicou a vodným parkom
Hotel s lobby s telefónom a počítačom, džúsovým barom s mixérom, terasou na streche s DJským pultom, reštauráciou a 2 hotelovými izbami
Vodný park s 2 šmykľavkami, vodným skútrom s odnímateľným padákom na lane, windsurfingovou doskou, stanovišťom plavčíka a prezliekárne
Doplnky – batožina, kľúč, párok v rožku, zmrzlina, ovocie, hrnčeky, miska, vysielačka

Kód:  LO41347
Produktové číslo:  5702016111996
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13