Obnoviť stránku

LEGO Friends 41346 Škatuľka priateľstva

LEGO Friends 41346 Škatuľka priateľstva

LEGO Friends

LEGO Friends
Škatuľa priateľstva


Premeňte sa vo svoju obľúbenú hrdinku

Chceli by ste sa podobať svojej obľúbenej postavičke LEGO Friends? Teraz máte možnosť – zostavte si zábavné doplnky v životnej veľkosti. Pýšiť sa potom môžete úžasným mikrofónom ako Andrea, inteligentným robotickým kamarátom ako Olivia, párom vysielačiek ako dobrodružka Mia, fotoaparátom ako Ema alebo športovou trofejou ako Stephanie. V stavebnici LEGO Friends 41346 nájdete dostatok farebných kociek na postavenie týchto rekvizít. To priamo nabáda k spoločným hrám s kamarátkami.


LEGO věk

Pre deti od 6 do 12 rokov

LEGO TV

Inšpirované obľúbeným TV seriálom

LEGO like

Veľa akčných funkcií



LEGO Friends

Záplava farebných dielikov

Vďaka množstvu farebných kociek v tejto LEGO stavebnici si postavíte až 5 úžasných rekvizít, ktoré charakterizujú obľúbené hrdinky z mestečka Heartlake.

Doplnky v životnej veľkosti

Z 563 kociek v tejto súprave môžete postaviť:

– mikrofón: 14 × 5 × 5 cm (výška/šírka/hĺbka)

– foťák: 8 × 10 × 7 cm (výška/šírka/hĺbka)

– vysielačku: 15 × 4 cm (výška/šírka)

– trofej: 12 × 7 × 4 cm (výška/šírka/hĺbka)

– robota: 16 × 8 × 8 cm (výška/šírka/hĺbka)

LEGO Friends

LEGO Friends

Objav báječný svet LEGO Friends, kde hrá hlavnú úlohu pätica kamarátok. Žijú spoločne v mestečku Heartlake, kde zažívajú veľa dobrodružstiev. Každá z dievčat je tiež niečím výnimočná – Andrea je skvelá speváčka a tanečnica, Mia rada stále niečo podniká a miluje zvieratá, Emma stále vytvára úžasné umelecké diela, Stephaniino srdce patrí športu a Olivia je malá vedkyňa a programátorka. Tak čo, ktorá je vám najbližšia?



Kód:  LO41346
Produktové číslo:  5702016111989
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09