Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO Friends 41344 Andrea a jej obchod s módnymi doplnkami

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Friends 41344 Andrea a jej obchod s módnymi doplnkami

LEGO Friends

LEGO Friends
Andrea a jej obchod s módnymi doplnkami


Ukážte svetu svoj štýl

Pomôžte Andree vybrať jedinečný módny outfit so stavebnicou LEGO® Friends® 41344 Andrea a jej obchod s módnymi doplnkami. V obchode si Andrea z rôznych trendy kúskov určite vyberie to pravé na svoje ďalšej vystúpenie. Páči sa vám sukňa, kabelka či nová parochňa? Nie je problém. Na pomoc vám príde tiež kamarátka Ema, ktorá vždy dobre poradí. Nezabudnite si všetko poriadne vyskúšať a pozrieť sa v otočnej kabínke zo všetkých strán. Ak niečo nesedí, ľahko to upravíte na šijacom stroji, ktorý je v obchode k dispozícii. Po úspešných nákupoch naskočte na kolobežku a spoločne s psíkom Dexterom sa vydajte predviesť svoj model ostatným kamarátkam z mestečka Heartlake.


LEGO věk

Pre deti od 6 do 12 rokov

LEGO TV

Inšpirované obľúbeným TV seriálom

LEGO like

Veľa akčných funkcií



LEGO Friends

Luxusný butik so všetkým

V tomto prepracovanom modeli módneho butiku sa splnia sny každej malej parádnici. Nechýba nič, čo by ste našli v ozajstnom obchode s módou – výlohy, svetlá, zrkadlá, figuríny, otáčacia skúšobná kabínka ani pokladňa s bankovkou.

Priestor pre zábavu a kreativitu

Mimo štýlového vybavenia butiku obsahuje stavebnica aj kreatívny stôl so šijacím strojom, kde Andreina kamarátka Ema upravuje modely podľa želania zákazníkov. Vo chvíľach voľna sa dievčatá môžu pohrať s psíkom Dexterom, alebo sa prejsť na kolobežke. Nezabudnú ani foťákom zaobstarať niekoľko selfíčiek.

LEGO Friends
LEGO Friends

Pôvabné minibábiky

Súčasťou súpravy sú 2 minibábiky – Andrea a Ema, a tiež figúrka mopsíka Dextera.

Veľa štýlových doplnkov

Pre zákazníkov butiku je v regáloch pripravená hromada super módnych doplnkov – tyrkysová parochňa s mačacími ušami, látková sukňa, kabelka, mašľa do vlasov a fľaštička s parfumom. Po náročnom nakupovaní sa môžu občerstviť skvelou sušienkou.

LEGO Friends

LEGO Friends

Objav báječný svet LEGO Friends, kde hrá hlavnú rolu pätica kamarátok. Žijú spoločne v mestečku Heartlake, kde zažívajú veľa dobrodružstiev. Každá z dievčat je tiež niečím výnimočná – Andrea je skvelá speváčka a tanečnica, Mia rada stále niečo podniká a miluje zvieratá, Emma stále vytvára úžasné umelecké diela, Stephaniino srdce patrí športu a Olivia je malá vedkyňa a programátorka. Tak čo, ktorá je vám najbližšia?



Kód:  LO41344
Produktové číslo:  5702016111668
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02