Obnoviť stránku

LEGO Friends 41335 Mia a jej domček na strome

4,8 25 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Friends 41335 Mia a jej domček na strome

Mia pripraví pre svoje kamarátky vynikajúce prekvapenie! Stavebnice LEGO Friends sú určené pre všetky malé slečny, ktoré rady so svojimi kamarátmi zažívajú rôzne dobrodružstvá alebo udalosti bežného dňa rovnako ako dospelí. V mestečku Heartlake žije pätica nerozlučných kamarátok, ktorá zažíva tie najrôznejšie príhody. Spoločne s nimi môžu ísť malé staviteľky do prírody, do školy, za športom aj za kultúrou a vždy zažijú veľa dobrodružstiev aj priateľskej pohody. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku aj predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

LEGO Friends 41335 Mia a jej domček na strome

  • Určené pre deti od 6 do 12 rokov
  • Nové dobrodružstvá v mestečku Heartlake
  • Otvára bránu do čisto dievčenského sveta
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Hranie s LEGO Friends Mia a jej domček na strome precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa zahrá samo alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov – 351

LEGO Friends Mia a jej domček na strome

Mia sa chystá na super rekonštrukciu! Rozhodla sa premeniť stromový domček jej bračeka na senzačné miestečko v parku pre všetky jej kamarátky. Daniel sa chystá na univerzitu, preto je potrebné zabaliť jeho veci do skrinky na streche. S Miou potom môžete zavesiť obrázky jej priateľov a rodiny. Blížia sa nechcení návštevníci? Vyšplhajte sa po sieti do druhého poschodia a pomocou vodnej pištole ich všetkých odožeňte. Potom sa spustite dole po lanovke a navštívte Miinu králičiu kamarátku Mimi v jej domčeku. Iste si pochutí na chrumkavej mrkvičke.

 

Obsah balenia:
Minibábiky Mia a Daniel, figúrky králička Mimi a vtáčika Cinnamon
Dom na strome s prístupom po rebríku alebo sieti na lezenie, podkrovie s otváracou strechou a úložnou skrinkou, kmeň stromu so skrinkou a králičí domček
Doplnky: skateboard, vodná zbraň, pochodeň, kniha so strašidelnými príbehmi, dlaždice s umeleckými dielami, pizza, hrnček „I love Heartlake City”, stolová hra, mapa Heartlake City Park, bumerang, dlaždice s milostným listom, vtáčie hniezdo, vajcia a mrkva

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Detailné informácie

Určenie Pre deti
Počet dielikov 351 ks
Rad LEGO® Friends
Téma Zvieratká, Stavby, Domy, Lode, Mini bábiky
Rok uvedenia 2017
Postavičky Cinnamon, Daniel, Králik Mimi, Mia
Kód:  LO41335
Produktové číslo:  5702016077452
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18