Obnoviť stránku

LEGO Friends 41317 Katamarán Sunshine

4,8 5 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

LEGO Friends 41317 Katamarán Sunshine

Užite si letné radovánky v bazéne mestečka Heartlake. Stavebnice LEGO Friends sú určené pre všetky malé slečny, ktoré so svojimi kamarátmi rady zažívajú rôzne dobrodružstvá a udalosti bežného dňa, rovnako ako dospeláci. V mestečku Heartlake žije pätica nerozlučných kamarátok, ktorá zažíva tie najrôznejšie príhody. Spoločne s nimi môžu malé staviteľky ísť do prírody, do školy, za športom aj za kultúrou a vždy zažijú veľa dobrodružstiev i priateľskej pohody. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre deti od 7 – 12 rokov

  • Nové dobrodružstvá v mestečku Heartlake
  • Otvára bránu do čisto dievčenského sveta
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa vyhrá samé alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov - 603

LEGO Friends - Katamarán Sunshine

Olivie, Stephanie a Liam majú úžasnú príležitosť stráviť skvelý deň na katamaráne! Sprevádzajte ich a užite si s nimi veľa zábavy a nevšedných zážitkov. Či už ste na palube pri bazéne alebo v podpalubí, sledujete cez priehľadné dno katamaránu podmorský svet - vždy sa dobre zabavíte. Liam dokonca vyšiel na vodný skúter a ťahá za sebou Stephanie na vodných lyžiach. Netrvá dlho a pridajú sa k nim dva priateľské delfíny.

Obsah balenia:
3 minifigúrky - Olivie, Stephanie a Liam, navyše figúrky Sheena a delfín Sapphira
3-poschodový katamarán - horná paluba pre opaľovanie sa spolu s dvoma lehátkami a bazénom, mostík s ovládaním riadenia a posedením, šmykľavka do vody a točité schody z vody, otváracia garáž pre vodný skúter a obytné priestory s kuchyňou, spálňou a obývacou izbou s pohovkou a priehľadnou podlahou
Vodný skúter
Loďka v tvare banánu
Nafukovacie koleso
Záchranné vesty
Plutvy
Zmrzlina
Nanuky
Koše
Noviny
Smartfón
Mp3 prehrávač

Kód:  LO41317
Produktové číslo:  5702015866460
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13