Obnoviť stránku

LEGO Elves 41186 Azari a útek zo škretieho lesa

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Elves 41186 Azari a útek zo škretieho lesa

LEGO Elves priláka skôr dievčatá, ktoré tak môžu spoločne s hlavnou hrdinkou, Emily Jones, pomocou tajomného amuletu objaviť tajný portál do paralelného sveta Elvendale. Sveta mágie a kúziel, v ktorom sa spriatelí so štyrmi elfka. Pomôžte im nájsť pre Emily cestu späť do nášho sveta. Stavebnica pomáha rozvíjať obzvlášť fantáziu, kreativitu a predstavivosť a je tak ideálny pre všetky malé milovníčky mágie a dobrodružstva.

kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 7 do 12 rokov
  • Svet mágie a kúziel Elvendale
  • Priateľstvo s Emily Jones s elfka
  • Dobrodružstvo pri hledaní cesty späť do ľudského sveta
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov 145

LEGO Elves - Azari a útek zo škretieho lesa

Je potrebné zachrániť a oslobodiť sestričku Emily Jones z pazúrov zlého škriatka. Aby ste sa dostali do škretieho lesa, musíte využiť Azarin plamenný vojnový voz, pripojiť k nemu Pegasa Firebolt as jeho pomocou sa pokúsiť dostať až do pevnosti škretieho kráľa. Nebude to nič jednoduché, Zákerný škriatok totiž zalieva lesné rastliny zlým elixírom a premieňa ich tak na mäsožravé rastliny. Vašou úlohou je využiť Azařinu moc a jej plamenný vozidlo k úniku pred nimi ak záchrane sestry Emily.

Obsah balenia:
minifigúrka - bábika Azari, navyše figúrky škriatka Guxlina a Pegasa Firebolt
vozidlo s priestorom pre troch minifigúrky, vystreľovacie kuší, šlehajícími plamene zo zadnej časti vozidla as odpojiteľným záhradka s kymácejícími sa mäsožravými rastlinami
municido kuše
fľaštička elixíru zlé mágie
mapa
zlý návod
mrkva
dve semienka zlých rastlín

Kód:  LO41186
Produktové číslo:  5702015865968
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04