Obnoviť stránku

LEGO Elves 41183 Zlý drak kráľa škriatkov

5 8 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

LEGO Elves 41183 Zlý drak kráľa škriatkov

LEGO Elves priláka skôr dievčatá, ktoré môžu spoločne s hlavnou hrdinkou, Emily Jones, objaviť portál do paralelného sveta Elvendale. V tomto svete mágie a kúziel sa ocitnú pomocou tajomného amuletu a Emily sa tam skamaráti so štyrmi elfkami. Pomôžte spoločnými silami nájsť pre Emily cestu späť do nášho sveta. Stavebnica obzvlášť pomáha rozvíjať fantáziu, kreativitu a predstavivosť, a je tak ideálna pre všetky malé milovníčky mágie a dobrodružstva.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 8 do 12 rokov
  • Svet mágie a kúziel Elvendale
  • Priateľstvo Emily Jones s elfkami
  • Dobrodružstvo pri hľadaní cesty späť do ľudského sveta
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov - 339

LEGO Elves - Zlý drak kráľa škriatkov

Pripojte sa k ďalším napínavým dobrodružstvám vo svete Elvendale s Cronanom Darkrootom, Kráľom škriatkov, ktorý sa vydáva hľadať kryštály na získanie energie pre svoju bránu zla. Osedlajte draka Ashwinga a zoberte medvedicu Blubeary, ktorá práve skúma jaskyňu s Lil'Blu, do jeho pazúrov, a potom nechajte škriatka Jimblina vyhodiť do vzduchu časť jaskyne. Jedine tak sa vám totiž odkryjú tajné miesta a vy môžete nájsť špeciálny kryštál. Uložte kryštál do klietky na Ashwingovom chrbte a odleťte do pevnosti Kráľa škriatkov!

Obsahuje:
1 minifigúrka - Kráľ škriatkov, zemský drak Ashwing, škriatok Jimblin, Blubeary a Lil 'Blu
Ashwing má pohyblivé krídla a pazúry, na chrbte má priestor na sedenie pre Kráľa škriatkov a Jimblina, klietka na kryštály
krištáľová jaskyňa s postranným priestorom pre Blubeary a Lil 'Blu a výbušná funkcia
kryštál, klietka, dynamit, bobuľky, doštička s pokynmi a čarovná palička Kráľa škriatkov

 
Kód:  LO41183
Produktové číslo:  5702015865937
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01