Obnoviť stránku

LEGO DUPLO Town 10871 Letisko

5 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO DUPLO Town 10871 Letisko

Vyrazte s Lego Duplo na rušné letisko! Lego Duplo je nekonečným zdrojom tvorivej zábavy pre všetkých malých nezbedníkov od 1,5 až do 5 rokov. Kocky sú špeciálne navrhnuté tak, aby boli vhodné pre malé detské ruky a aby boli zároveň absolútne bezpečné a vy tak môžete bez obáv nechať svoje deti hrať sa s nimi. S Legom DUPLO majú rozhodne s čím! Pozorujte, ako tí najmenší stavajú nekonečné komíny, jednoduché domčeky a mosty z klasických kociek. Nepotrvá to dlho a vytrénujú svoju jemnú motoriku natoľko, že to zvládnu úplne samy. Staršie deti sa rady hrajú na predavačov, farmárov, prevádzkujú ZOO, jazdia autami, skrátka prenikajú do reálneho sveta formou hry a aj v tomto období im bude Lego Duplo so svojím nekonečným množstvom tematických stavebníc verným spoločníkom.

Kľúčové vlastnosti stavebnice LEGO DUPLO Town 10871 Letisko

  • Vhodné pre deti od 2 do 5 rokov

  • Zábavná tvorivá hra
  • Hranie so stavebnicou Lego Duplo Town 10871 Letisko trénuje jemnú motoriku, predstavivosť a fantáziu
  • Spĺňa najprísnejšie bezpečnostné normy
  • Kvalitné vyhotovenie
  • Počet dielikov – 29

LEGO DUPLO – Letisko

Milujú vaše deti cestovanie a sú nadšené z každého lietadla, ktoré preletí po oblohe? Potom budú nadchnuté nápaditou stavebnicou LEGO DUPLO Letisko. Váš malý pilot sa môže ihneď pripraviť na odlet. Táto jednoduchá súprava obsahuje všetky dôležité komponenty skutočného letiska – nástupné dvere do lietadla, dopravník na batožinu a otáčaciu vežu letovej kontroly. Malí stavitelia môžu cestujúcich usadiť do zostaviteľného lietadla. Potom už prichádza tá pravá chvíľa, aby všetci vyrazili hore do oblakov! 

Obsah balenia:
3 figúrky – pilotka, otecko a dieťa
Letisková budova
Dopravník na batožinu
Nástupné dvere do lietadla
Otáčacia veža letovej kontroly
Zostaviteľné lietadlo na kolieskach
Kufor, darček, zábrana, debna

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 2 rokov

Detailné informácie

Určenie Pre najmenších
Rad LEGO® DUPLO®
Rok uvedenia 2017
Kód:  LO10871
Produktové číslo:  5702016117219
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07