Obnoviť stránku

LEGO DUPLO Town 10869 Dobrodružstvo na farme

5 13 hodnotení

LEGO DUPLO Town 10869 Dobrodružstvo na farme

Začnite veselo tvoriť podľa detskej a vašej fantázie! Lego Duplo je nekonečným zdrojom tvorivej zábavy pre všetkých malých nezbedníkov od 1,5 až do 5 rokov. Kocky sú špeciálne navrhnuté tak, aby boli vhodné pre malé detské ruky a aby boli zároveň absolútne bezpečné a vy tak môžete bez obáv nechať svoje deti hrať sa s nimi. S Legom DUPLO majú rozhodne s čím! Pozorujte, ako tí najmenší stavajú nekonečné komíny, jednoduché domčeky a mosty z klasických kociek. Nepotrvá to dlho a vytrénujú svoju jemnú motoriku natoľko, že to zvládnu úplne samy. Staršie deti sa rady hrajú na predavačov, farmárov, prevádzkujú ZOO, jazdia autami, skrátka prenikajú do reálneho sveta formou hry a aj v tomto období im bude Lego Duplo so svojím nekonečným množstvom tematických stavebníc verným spoločníkom.

Kľúčové vlastnosti stavebnice LEGO DUPLO Town 10869 Dobrodružstvo na farme

  • Vhodné pre deti od 2 do 5 rokov

  • Zábavná tvorivá hra
  • Trénuje jemnú motoriku, predstavivosť a fantáziu
  • LEGO DUPLO Dobrodružstvo na farme spĺňa najprísnejšie bezpečnostné normy
  • Kvalitné vyhotovenie
  • Počet dielikov – 104

Lego Duplo – Dobrodružstvo na farme

Malé deti sú nadšené z roztomilých zvieratiek a veselé dobrodružstvá na farme si určite obľúbia. Zahrajte si scenáre zo skutočného života a vysvetlite deťom, aké práce sa na farme každodenne vykonávajú. Nakŕmte spoločne priateľské zvieratá, zajazdite si s traktorom, zazvoňte na zvon a skĺznite sa na šmykľavke. A až príde čas na spanie, dajte všetkým zvieratkám v stodole dobrú noc, v dome si dajte vafle a hurá do perín! 

Obsah balenia:
104 dielikov na zostavenie pestrofarebnej farmy
3 LEGO DUPLO figúrky – farmár a 2 deti
5 figúrok zvierat – ovečka, kravička, koza, kohút a zajačik
Spálne a záchod v hornom poschodí domu, stodola s funkčným zvonom, traktor, stôl s lavičkou a šmykľavka
Doplnky: vafle, korýtko, fľaša na mlieko, balík sena a vidly

Kód:  LO10869
Produktové číslo:  5702016117202
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08