Obnoviť stránku

LEGO DUPLO Town 10868 Stajne pre poníka

5 3 hodnotení

LEGO DUPLO Town 10868 Stajne pre poníka

Pustite sa do veselého tvorenia podľa detskej a vašej fantázie! Lego DUPLO je nekonečným zdrojom tvorivej zábavy pre všetkých malých nezbedníkov od 2 až do 5 rokov. Kocky sú špeciálne navrhnuté tak, aby skvele padli do malých rúčok a aby boli zároveň absolútne bezpečné, a vy ste mohli nechať bez obáv svoje deti hrať sa. S Legom DUPLO majú rozhodne s čím! Pozorujte, ako tí najmenší stavajú nekonečné komíny, jednoduché domčeky a mosty z klasických kociek, nepotrvá dlho a vytrénujú svoju jemnú motoriku natoľko, že to zvládnu úplne samy. Staršie deti sa rady hrajú na predavačov, farmárov, prevádzkujú ZOO, jazdia autami, skrátka prenikajú do reálneho sveta formou hry a aj v tomto období im bude Lego DUPLO so svojím nevyčerpateľným množstvom tematických stavebníc verným spoločníkom.

Kľúčové vlastnosti stavebnice LEGO DUPLO Town 10868 Stajne pre poníka

  • Vhodné pre deti od 2 do 5 rokov
  • Zábavná tvorivá hra
  • Trénuje jemnú motoriku, predstavivosť a fantáziu
  • LEGO DUPLO Stajne pre poníka spĺňa najprísnejšie normy bezpečnosti
  • Kvalitné vyhotovenie
  • Počet dielikov – 59

Lego DUPLO – Stajne pre poníka

LEGO DUPLO Stajne pre poníka nadchne každého malého milovníka koní. Predškoláci sa s láskou budú starať o roztomilé poníky v stajniach. Ľahko sa naučia všetko, čo poníky potrebujú k svojej spokojnosti. Môžu ich čistiť kefou, dať im napiť z vedra alebo ich vodiť ku kŕmidlu so senom. Stajne sa dajú ľahko postaviť a zároveň tiež ponúkajú veľa rôznych variantov na prestavanie. Táto súprava preto prináša nekonečnú porciu zábavy pre všetkých malých chovateľov a chovateľky poníkov.

 

 

Obsah balenia:
59 dielikov na zostavenie stajní
2 LEGO DUPLO figúrky a 2 figúrky poníkov
Stajne s otváracími dverami a kŕmidlo so senom
Doplnky: kefa, vedierko, kopa jabĺk, korýtko, vidly, balík sena a lopata, a navyše zdobené kocky v tvare svetiel, úzd a znak stajní

 
Kód:  LO10868
Produktové číslo:  5702016117196
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01