Obnoviť stránku

LEGO Disney Princess 41055 Popoluškin romantický zámok

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Disney Princess 41055 Popoluškin romantický zámok

Krásny princ pozval Popolušku na romantický kráľovský bál. Najprv sa pohrajte so zlou mačkou Luciferom a hravým psíkom Brunom. Objavte všetky komnaty v zámku a nájdite kľúč, ktorým sa odomyká pokladnica, kde sú uložené všetky šperky. Popoluška a krásny princ si užívajú svoj prvý romantický tanec a na chvíľku sa zastavia pred krbom. Len nezabudnite, že Popoluška musí opustiť zámok skôr, než hodiny odbijú dvanásť. Po ceste zanechá na schodoch svoju sklenenú črievičku, aby ju princ mohol nájsť. Sada obsahuje minifigúrku Popolušky, krásneho princa, mačky Lucifera a psíka Bruna.

Stavebnice LEGO Disney Princezné sú určené pre všetky malé slečny. Preneste sa do rozprávkového sveta plného princezien a prežite s nimi veľa nezabudnuteľných dobrodružstiev na ceste za šťastím. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.
Parametre a špecifikácie:
Produktový rad:
LEGO Friends
Počet dielikov:
646
Odporúčaný vek:
6 - 12 rokov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  LO506
Produktové číslo:  5702015124638
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04