Obnoviť stránku

LEGO DUPLO 10818 Môj prvý nákladiak

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO DUPLO 10818 Môj prvý nákladiak

Zásobovanie obchodu s potravinami je dôležitá vec, zvládnu to aj vaše deti s ich prvým nákladiakom? LEGO DUPLO je nekonečným zdrojom tvorivej zábavy pre všetkých malých nezbedníkov od 1,5 až do 5 rokov. Kocky sú špeciálne navrhnuté tak, aby skvele sadli do malých rúčok a aby boli zároveň absolútne bezpečné a vy ste mohli nechať bez obáv svoje dietky hrať sa. S Legom DUPLO sa majú rozhodne s čím! Pozorujte, ako tí najmenší stavajú nekonečné komíny, jednoduché domčeky a mosty z klasických kociek, nepotrvá dlho a vytrénujú svoju jemnú motoriku natoľko, že to zvládnu úplne samy. Staršie deti sa rady hrajú na predavačov, farmárov, prevádzkujú Zoo, jazdia s autami, skrátka prenikajú do reálneho sveta formou hry a aj v tomto období im bude LEGO DUPLO so svojím nespočetným množstvom tematických stavebníc verným spoločníkom.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 1,5 roka do 5 rokov

  • Zábavná tvorivá hra
  • Trénuje jemnú motoriku, predstavivosť a fantáziu
  • Spĺňa najprísnejšie normy bezpečnosti
  • Kvalitné vyhotovenie
  • Počet dielikov – 29

LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak

Malí uličníci zostavia svoj prvý nákladiak a hneď majú dôležitú úlohu. Doviezť zásobu potravín do miestneho obchodíka. Dokážu všetok tovar naskladať na nákladiak? Dokážu správne priradiť jednotlivé potraviny k sebe podľa druhu? Nerozbijú po ceste všetky vajíčka? A keď je všetok tovar pekne na mieste, je potrebné ho v debničkách nanosiť do obchodíka. Pani predavačka bude mať pre vodičov určite nejakú odmenu.

Obsah balenia:
Nákladiak s prívesom
Vodič nákladiaka
Predavačka
Obchodík
Kocky so syrom
Brokolicou
Vajíčkami
Pomarančmi
Chlebom
Mliekom
Rybami
Džemom
Mačička
Debnička
Štandardné kocky
Celkom 29 dielikov

 
Kód:  LO1079
Produktové číslo:  5702015595308
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03