Obnoviť stránku

LEGO DUPLO 10580 Zábavný box Deluxe

4,6 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO DUPLO 10580 Zábavný box Deluxe

Doprajte svojmu dieťaťu hodiny zábavy so súpravou LEGO DUPLO Box plný zábavy - deluxe. Súprava obsahujúca širokú škálu klasických aj špeciálnych kociek DUPLO predstavuje dokonalý úvod do zábavného stavania z kociek LEGO. Táto škatuľa otvorí vášmu malému staviteľovi svet učenia a kreativity od výučby počítania pomocou kociek zdobených číslami po inšpiratívne hranie rolí s figúrkami DUPLO. Obsahuje aj podložku na stavanie, okná a dvere v žiarivých základných farbách, s ktorými sa deti tak rady hrajú. Celá súprava sa dodáva v pevnom kultovom úložnom boxe v tvare kocky LEGO, ktorá vám a vášmu dieťaťu pomôže postaviť nádherne vysoký dom a ďalšie zábavné stavby. Obsahuje 2 detské figúrky DUPLO.

Stavebnice LEGO DUPLO sú určené pre tých najmenších staviteľov. Vyznačujú sa menším počtom skladaných dielikov a zároveň väčšou veľkosťou kociek, aby sa dobre stavali. Stavebnica Lego rozvíja kreativitu, jemnú motoriku aj predstavivosť detí a patrí medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Parametre a špecifikácia:

Produktová séria:
DUPLO LEGO

Počet dielikov:
95

Odporúčaný vek:
1,5 - 5 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  ZB648
Produktové číslo:  5702015128803
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19