Obnoviť stránku

LEGO DUPLO 10508 Vláčik deluxe

4,8 37 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO DUPLO 10508 Vláčik deluxe

Stavebnica LEGO Vláčik deluxe so svojimi 134 dielikmi posúva stavanie na vyššiu úroveň. Stačí naskočiť do lokomotívy a v lome naplniť všetky vagóniky kamením. Než si lokomotíva doplní palivo na ďalšiu cestu, môžete vagóny vyložiť pomocou funkčného žeriavu. Lokomotíva pri jazde vydáva realistické zvuky. Súprava obsahuje viac ako 160 cm koľají, most s tunelom, nákladné auto, kameňolom s DUPLO kockami, budovu s funkčným žeriavom a veľa farebných LEGO prvkov. Nechýbajú ani tri minifigúrky.

Duplo - zábava pre najmenších

Stavebnice LEGO Duplo sú určené pre tých najmenších staviteľov. Vyznačujú sa menším počtom skladaných dielikov a zároveň väčšou veľkosťou kociek, takže sa dobre skladajú aj batoľatám. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku aj predstavivosť detí a patrí medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Luxusný vláčik

  • 160 cm koľají
  • Zvukové efekty
  • Tri minifigúrky
  • Funkčný žeriav

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  LO466b
Produktové číslo:  5702015153584
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01