Stavebnica LEGO Dreamzzz Fantastický domček na strome

O čom je rad LEGO® DREAMZzz™?

Nové stavebnice LEGO® DREAMZzz™ rozprávajú príbeh o súrodencoch Izzie a Mateovi a ich kamarátoch, ktorí objavia svet snov. To sa však nezaobíde bez ťažkostí a oni sa stanú bojovníkmi za záchranu všetkých rojkov pred Kráľom nočných môr. Podarí sa im zvíťaziť? V neobyčajných ríšach s pomocou fantastických stvorení a jedinečných dopravných prostriedkov armádu nočných príšer určite porazia.

Prekonávajte prekážky so stavebnicami LEGO® DREAMZzz™

Vďaka hlavným hrdinom radu LEGO® DREAMZzz™ sa deti naučia dôverovať svojim vlastným schopnostiam. Rovnako ako oni totiž často bojujú s tým, čo ich v živote brzdí. Pochopia, že je potrebné sa naučiť prekonávať tieto prekážky rovnako ako svoje vlastné nočné mory kedykoľvek v budúcnosti. Zároveň rozvíjajú svoju kreativitu a zlepšujú sa v riešení problémov, čím budujú svoje lepšie ja.

Stavebnica LEGO Dreamzzz Temný strážca klietok
Stavebnica LEGO Dreamzzz Izzie a zajačik Bunchu

Čo na deti v edícii LEGO® DREAMZzz™ čaká?

Stavebnice LEGO® DREAMZzz™ sú plné neobyčajných prvkov. Cestovať môžete žraločou loďou, korytnačou dodávkou alebo napríklad krokodílím autom. Deti sa stretnú so snovými stvoreniami, ako sú králiček Bunchu a Lietajúci kôň Pegas, budovami fantastických ríš, ale aj s armádou nočných príšer. Svoje sny tak môžu mať doslova vo vlastných rukách.

Stavebnica LEGO Dreamzzz Fantastický domček na strome

Prečo vznikla edícia LEGO® DREAMZzz™?

Podľa samotných detí je snívanie dôležité. Predstavuje pre nich spôsob, ako rozvíjať kreativitu. LEGO® DREAMZzz™ im to umožní.

Stavebnica LEGO Dreamzzz zajačik Bunchu

Snové stavebnice nezahŕňajú len kocky

So sadami LEGO® DREAMZzz™ sa deti nemusia len hrať. Inšpiráciu môžu nájsť aj v seriáloch, v ktoých sa hlavní hrdinovia objavujú.

Stavebnica LEGO Dreamzzz Temný strážca klietok

Aj návody sú s LEGO® DREAMZzz™ zábavné

Komiksové návody k stavebniciam LEGO® DREAMZzz™ vtiahnu deti do príbehu. Navyše si môžu vybrať, ako bude konečný výsledok vyzerať.