LEGO draci stavebnica

LEGO® draci vo svete statočných ninjov aj čarodejníkov z Rokfortu

LEGO® draci zahŕňajú stvorenia zo všetkých možných fantastických filmov, animovaných seriálov, knižiek a dokonca aj hier. Detská izbička sa tak môže ľahko premeniť na čarovný svet Harryho Pottera alebo fascinujúci kraj stavebníc LEGO® NINJAGO®, kde o drakov rozhodne nie je núdza. Naučte svoje deti vnímať LEGO® drakov ako stvorenia, ktoré je lepšie mať na svojej strane.

LEGO® drak NINJAGO® z obľúbeného seriálu

Nejeden LEGO® drak NINJAGO® vás v okamihu vtiahne do sveta plného akcie a dobrodružstva. Dokáže vás zabaviť aj na celé hodiny! Zhotovte si dračích kamarátov svojich obľúbených ninjov, objavujte s nimi svet radu LEGO® NINJAGO® a postavte sa svojim protivníkom. K zaručenej výhre vám pomôže najväčší drak LEGO® NINJAGO® všetkých čias.

LEGO drak stavebnica
LEGO draci stavebnica

LEGO® drak z radu Harry Potter™ aj s figúrkami hrdinov

LEGO® drak Harry Potter pochádza zo série kníh a filmov o mladom a talentovanom čarodejníkovi. Podarí sa vám vyhrať súboj proti Viktorovi Krumovi, Fleur Delacourovej a Cedricovi Diggorymu v Trojčarodejníckom turnaji? To prezradí stretnutie s najnebezpečnejšími drakmi magického sveta. Dávajte si však pozor, títo LEGO® draci sú ťažkými súpermi.

Drak LEGO stavebnica

LEGO® draci prinášajú zábavu pre všetky deti

LEGO® draci prinášajú hravé prvky z obľúbených fantasy svetov všetkým deťom od 4 rokov. Na svoje si tak vďaka širokej ponuke prídu chlapci aj dievčatá.

LEGO draci stavebnica

LEGO® draci rozvíjajú

Rovnako ako ostatné stavebnice LEGO®, rozvíjajú aj LEGO® draci detskú fantáziu, predstavivosť a jemnú motoriku. Hranie je tak zároveň učenie.

LEGO drak stavebnica

LEGO® draci a ninjovia

Zábavný rad LEGO® NINJAGO® spája drakov a ninjov do jedného úžasného sveta, ktorý deťom otvára možnosť prebudiť svojich hrdinov k životu.


LEGO® draci – to pravé orechové pre milovníkov fantasy

LEGO® draci prinášajú množstvo kockového dobrodružstva, zaujímavých dračích súbojov a preskúmavanie fantasy svetov, ktoré vaše deti zabavia na veľa hodín. Fantázii sa tu rozhodne medze nekladú.


Ako by mal vyzerať LEGO® drak? Návod je vždy súčasťou

Môže sa stať, že niektorý LEGO® drak je skrátka nad vaše sily. Pre tieto prípady je súčasťou každej stavebnice LEGO® návod. Do skladania stavebníc LEGO® draky sa samozrejme môže zapojiť celá rodina.