Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO DUPLO Town 10838 Domáci maznáčikovia

4,7 18 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

LEGO DUPLO Town 10838 Domáci maznáčikovia

Príďte sa pohrať s roztomilými domácimi miláčikmi! Lego Duplo je nekonečným zdrojom tvorivej zábavy pre všetky malé nezbedníka od 1,5 až do 5 rokov. Kocky sú špeciálne navrhnuté tak, aby skvele padli do malých rúčok a aby boli zároveň absolútne bezpečné, a vy ste mohli nechať bez obáv svoje deti hrať. S Legom DUPLO majú rozhodne s čím! Pozorujte ako tí najmenší stavia nekonečné komíny, jednoduché domčeky a mosty z klasických kociek, nepotrvá dlho a vytrénuje svoju jemnú motoriku natoľko, že to zvládnu úplne samy. Staršie deti si rady hrajú na predavača, farmára, prevádzkujú Zoo, jazdia s autami, skrátka prenikajú do reálneho sveta formou hry a aj v tomto období im bude Lego Duplo so svojím nepreberným množstvom tematických stavebníc verným spoločníkom.

kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 2 do 5 rokov

  • Zábavná tvorivá hra
  • Trénuje jemnú motoriku, predstavivosť a fantáziu
  • Spĺňa najprísnejšie normy bezpečnosti
  • kvalitné prevedenie
  • Počet dielikov - 15

Lego Duplo Town 10838 - Zvieratá

Tí najmenší budú nadšení týmito roztomilými domácimi miláčikmi a radi si s nimi pohrajú. Hoďte psíkovi lietajúci tanier, mačička zas potrebuje vyčesať kožúšok. Králiček by si dal mrkvičku, kto ho nakŕmi? Pozrite, tamto priletel vtáčik a kúpe si perie v miske.

Obsah balenia:
4 figúrky zvieratiek - psík, mačička, vtáčik a zajačik
lietajúci tanier, kefa, miska na kúpanie pre vtáčiky, kvetina a kocka zdobená ako mrkva

Kód:  LO1425
Produktové číslo:  5702015869959
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18