Obnoviť stránku

LEGO Disney 41146 Popoluškin čarovný večer

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

LEGO Disney 41146 Popoluškin čarovný večer

Stavebnice LEGO Disney Princess sú určené pre všetky malé slečny. Preneste sa do rozprávkového sveta plného princezien a ďalších rozprávkových bytostí a prežite s nimi veľa nezabudnuteľných dobrodružstiev na ceste za šťastím. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku a predstavivosť dieťaťa a predstavuje jednu z najobľúbenejších detských hračiek. Pomôžte Popoluške splniť všetky povinnosti v macochinom dome a pripravte ju na úžasný bál v kráľovskom paláci.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 6 do 12 rokov
  • Skvelá zábava pre všetky malé dievčatá
  • Motívy obľúbených Disney rozprávok a princezien
  • Rozvíja kreativitu a fantáziu dieťaťa
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov - 350

LEGO Disney Princess - Popoluškin čarovný večer

Popoluška sa so svojím myšacím kamarátom dala do upratovania a ako každý deň, musí upratať všetko, čo jej macocha nakázala. Lenže Víla Kmotrička má pre ňu dnes veľké prekvapenie - pozvanie na bál v kráľovskom paláci. A že si nemá Popoluška čo obliecť? To už isto zvládnete spoločne s Vílou Kmotričkou vyriešiť, rovnako ako odvoz na bál v krásnom kočiari.

Obsah balenia:
dve minifigúrky - Popoluška s vymeniteľnými šatami a Víla Kmotrička, dve zvieracie figúrky - koník a myš
Popoluškin kočiar - priestor pre dve minifigúrky, odnímateľná strecha pre ľahšie hranie vnútri, otváracie dvere a otváracia truhla
Popoluškin 2-poschodový domček  - otváracie dvere a okná, kuchyňa na prízemí s drezom a stolom, priestor na spanie na vrchnom poschodí
otočný podstavec s plesovými šatami
pozvánka
dva kľúče
čarovná palička
metla
kefa na vlasy
nožnice
tanier s jedlom
kúsok syra

Kód:  LO41146
Produktové číslo:  5702015867337
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17