Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO Disney Princess 41068 Oslava na hrade Arendelle

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Disney Princess 41068 Oslava na hrade Arendelle

Stavebnice LEGO Disney Princess sú určené pre všetky malé slečny. Prenes sa do rozprávkového sveta plného nielen princezien, ale aj veľa ďalších rozprávkových bytostí, a preži s nimi veľa nezabudnuteľných dobrodružstiev na ceste za šťastím. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku a predstavivosť dieťaťa a predstavuje jednu z najobľúbenejších detských hier. Pomôžeš Else a Olafovi prichystať vonkajšie nádvorie pre Anninu oslavu na hrade Arendelle?

Kľúčové vlastnosti

  • Skvelá zábava pre všetky malé princezné
  • Motív obľúbenej animovanej rozprávky Ľadové kráľovstvo
  • Rozvíja kreativitu a fantáziu dieťaťa

Prenes sa do rozprávky!

Tvojou úlohou je pripraviť nezabudnuteľnú oslavu pre krásnu Annu, ale dávaj pozor – malí snehuliaci sú neobyčajne maškrtný a nesmú sa preto dostať k sladkostiam! Keď je občerstvenie strážené a všetko ostatné nachystané, zobuď Annu a pomôž jej nájsť všetky jej darčeky, ktoré sú ukryté po celom hrade. Aké darčeky asi dostane? Až ich všetky spoločne nájdete, čaká vás na nádvorí odmena v podobe lahodných zákuskov a veselej oslavy s priateľmi!

Kód:  LO1224
Produktové číslo:  5702015591935
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03