Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO Disney Princess 41063 Podvodný palác Ariely

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Disney Princess 41063 Podvodný palác Ariely

Stavebnice LEGO Disney Princess 41063 Podvodné palác Ariely je určená pre deti od 6 do 12 rokov. Predstavuje nádherný palác malej morskej víly Ariel uprostred Atlantiku od spoločnosti Disney. K palácu patrí šmykľavka, tajná jaskyne, padacie dvere, piknikový stôl a dve šatne. Jedna šatňa pre Ariel a jedna pre jej sestru Alanovi. Spoločne s nimi zdieľajú palác aj ich priatelia modrý delfín, žltá rybka flounder a krab Sebastian. V paláci je aj kompletne vybavené hudobné štúdio s klavírom. Obsahom stavebnice je tiež bohaté príslušenstvo, ktoré zahŕňa mikrofón, trojzubec, mapu, zväčšovacie sklo, rúž, kefa na vlasy, torta, lízatko, okuliare, koraly, morské trávy, mušle a dekoračné samolepky. Táto jedinečná stavebnica vašej dievčatko príjemne zabavia na dlhú dobu .

Vaše dieťa má so stavebnicou LEGO možnosť nechať sa uniesť na vlnách fantázie a vžiť sa do niektorej z rozprávkových postáv, prípadne túto stavebnicu rozšíriť o postavičky z iných stavebníc LEGO. Fantázie predsa nemá hranice a každý tak môže uplatniť svoje predstavy a sny. Príbeh o Ariel si každé dievča môže upraviť tak, ako sa jej to bude páčiť. Stavebnice umožňuje, aby si dieťa hralo samo alebo si s ňou hralo viac detí, prípadne, aby sa do hry zapojili aj rodičia či prarodičia. Každý kto objaví krásu nekonečných hier so stavebnicou LEGO sa k týmto hrám bude rád vracať.

Stavebnice LEGO podporuje nielen predstavivosť a fantáziu detí, ale aj ich zručnosť pri jej zostavovaní. Presne preto sú stvorené hry a stavebnice LEGO. Podvodné kráľovstvo víly Ariel a jej sestry Alan spoločne s ich morskými priateľmi nenechá žiadne dieťa ležať bez povšimnutia. Nič im nebráni do hry vstúpiť dokonca aj s inou vymyslenú postavičkou. Pomocou nich tak budú vytvárať nové a nové príbehy. Doprajte svojmu dieťaťu možnosť rozvíjať svoje kreatívne schopnosti a predstavivosť pomocou tejto báječné stavebnice.
Počet dielikov:
379
Odporúčaný vek:
6 - 12 rokov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  LO679
Produktové číslo:  5702015352444
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13