Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO Disney 41163 Locika a jej vežička

5 1 hodnotení

LEGO Disney 41163 Locika a jej vežička

Stavebnice LEGO Disney Princess sú určené pre všetky malé slečny. Preneste sa do rozprávkového sveta plného nielen princezien, ale aj množstva ďalších rozprávkových bytostí a prežite s nimi veľa nezabudnuteľných dobrodružstiev na ceste za šťastím. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku aj predstavivosť dieťaťa a predstavuje jednu z najobľúbenejších detských hier. Vydajte sa za zábavou s Locikou!

Kľúčové vlastnosti LEGO Disney Princess 41163 Locika a jej vežička

  • Vhodné pre deti od 5 rokov
  • Skvelá zábava pre všetky malé dievčatá
  • Motívy obľúbených Disney rozprávok a princezien
  • Rozvíja kreativitu aj fantáziu dieťaťa
  • LEGO Disney Princess Locika a jej vežička precvičuje jemnú motoriku
  • Kompatibilná s ostatnými hračkami LEGO Disney
  • Počet dielikov – 44

LEGO Disney Princess – Locika a jej vežička

Preskúmajte palácovú vežičku s Disneyho princeznou Locikou! S Locikou deti zažijú veľa veselých dobrodružstviev – od prípravy palaciniek až po spúšťanie vlasov Lociky dolu z okna vežičky. Vyskúšajte si, ako žije princezná a hrajte sa na život vo veži. Prehrajte si najobľúbenejšie scény z rozprávky Na vlásku alebo vymyslite úplne nový príbeh. 

Obsah balenia:
Minifigúrka Lociky
Palácová vežička s odklápacou základňou
Doplnky: hrebeň a panvica


Kód:  LO41163
Produktové číslo:  5702016368604
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03