LEGO Creator 3 v 1

LEGO® Creator rozvíja kreativitu, jemnú motoriku a navyše ponúka aj zábavu

LEGO® Creator prináša nekonečné možnosti kombinovania a vytvárania nových modelov, čím podporuje kreatívne myslenie a fantáziu. Stavaním rôznych modelov si deti osvojujú základné princípy inžinierskeho a architektonického myslenia. Učia sa plánovať, testovať a modifikovať svoje nápady. Zároveň sa pri spájaní jednotlivých dielikov učia rozvíjať jemnú motoriku, ktorá je v ranom veku veľmi dôležitá. Deti si tu môžu vybrať z niekoľkých tém, ako sú budovy, dopravné prostriedky, lietadlá, ľudia, ale aj rozprávky či zvieratá.

LEGO® Creator 3 v 1 alebo Expert? Vyberte si svoj obľúbený rad

LEGO® Creator 3 v 1 sa môžete ponoriť do sveta vozidiel,rozmanitých zvieratiek alebo lietadiel. S týmto radom je možné postaviť rýchle športové vozidlo, následne ho premeniť na roztomilé zvieratko, a potom ho premeniť na lietadlo smerujúce k oblohe. Každý set ponúka tri rôzne možnosti stavania, čo znamená trikrát viac zábavy a dobrodružstva. Ak chcete zažiť niečo trochu zložitejšie, potom je pre vás pripravený rad LEGO® Creator Expert s detailnými modelmi domov, vesmírnych lodí, historických budov alebo luxusných áut. Nudiť sa tak rozhodne nebudete.

LEGO Creator Expert
LEGO Creator zvieratá

LEGO® Creator je vhodné pre deti od 6 rokov

LEGO® Creator je navrhnuté tak, aby vyhovovalo rôznym vekovým skupinám. Zatiaľ čo stavebnice pre mladšie deti vo veku od 6 rokov sa zameriavajú na jednoduché a hravé modely, stavebnice od 16 rokov ponúkajú zložitejšie a detailnejšie konštrukcie,ktoré predstavujú výzvu aj pre skúsených fanúšikov LEGO®. Od toho sa odvíja aj počet dielikov, pre deti od 6 rokov vyberajte stavebnice so 100 až 250 dielikmi, staršie deti si hravo poradia aj s 1 000 dielikmi.

LEGO Creator jednorožec

LEGO® Creator pre dievčatá aj chlapcov

Deti, či už chlapci alebo dievčatá, môžu s LEGO® Creator preskúmavať rôzne svety a stavať si vlastné dobrodružstvá podľa svojej fantázie. Preto tu nájdete fantastické zvieratá, ako je jednorožec či drak, ale aj reálne predmety, ako sú autá, lietadlá či domy. Každý si tak príde na svoje.

LEGO Creator box

Vášniví stavitelia si zamilujú LEGO® Creator box

LEGO® Creator box je ideálny pre všetkých milovníkov staviteľských výziev. Ide o bohatý balík rôznych dielikov, ktorý umožňuje nekonečnú kreativitu a variabilitu v stavaní. LEGO® Creator box ponúka možnosť experimentovať.

LEGO Creator dom

Zábava pre všetkých

LEGO® Creator nie je len pre deti, ale užijú si s ním veľa zábavy aj dospelí. Kreatívne stavebnice totiž pomáhajú odbúravať stres a napätie. Okrem toho sú finálne modely často tak esteticky pôsobivé, že sa môžu stať ozdobou akéhokoľvek interiéru.