Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO Technic 8293 Motorová súprava Power Functions

4,9 25 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Technic 8293 Motorová súprava Power Functions

Dajte život svojim modelom zo stavebnice LEGO Technic! Tento systém na dodávanie energie vám umožní pridať ďalšie funkčné prvky k pohyblivým modelom. V súprave nájdete motor, box na batérie, svetelný kábel, prepínač pólov a ďalšie príslušenstvo. Na správny chod prvkov budete potrebovať šesť AA batérií, ktoré nie sú súčasťou balenia. Užívajte si nekonečnú zábavu s pohyblivými modelmi!

LEGO Technic 8293

Pre malých aj veľkých technikov

Stavebnice LEGO Technic sú určené pre všetkých milovníkov strojov a techniky. Séria LEGO Technic sa vyznačuje precíznym vyhotovením aj tých najmenších detailov a zároveň vysokou funkčnosťou a pohyblivosťou modelov. Veľkou prednosťou LEGO Technic je možnosť jednotlivé modely prestavať na iné, tematicky podobné, stroje. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku aj predstavivosť detí a patrí medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Súprava Power Functions

  • Súprava je kompatibilná s modelmi 9396, 42000, 42006 a ďalšími
  • Prepínač pólov
  • Box na batérie
  • Motor
  • Svetelný kábel
  • A ďalšie komponenty na dodávanie energie modelom
LEGO Technic 8293

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  LO020
Produktové číslo:  5702015146227
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16