Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO Creator 31087 Bugina do dún

4,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Creator 31087 Bugina do dún

Stavebnice LEGO Creator sú určené všetkým tvorivým deťom. Táto séria sa vyznačuje možnosťou zostaviť z kociek v rámci jednej stavebnice viacero tematicky podobných modelov, a rozšíriť si tak možnosti hrania a stavania. Deti si zamilujú tú úžasnú príležitosť objavovať nové možnosti a prestavovať modely áut, zvieratiek, strojov, domov i lietadiel. Stavebnica LEGO Creator rozvíja kreativitu, jemnú motoriku aj predstavivosť a fantáziu detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Kľúčové vlastnosti LEGO 31087 Bugina do dún

  • Vhodné pre deti od 6 rokov
  • Ponúka viac možností zloženia jednej stavebnice
  • Motívy pre chlapcov aj dievčatá – autá, domy, stavebné stroje, lode, zvieratká a mnoho ďalších
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • LEGO Creator Bugina do dún precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov – 147

LEGO Creator – Bugina do dún

Vydajte sa do púšte a preskúmajte vyprahnutú drsnú krajinu so súpravou LEGO Creator Bugina do dún. Nadchnú vás jej robustné kolesá, prepracovaný kokpit s červeným sedadlom, otváracia ochranná klietka, zadný motor s prívodom vzduchu, predné svetlá, zadný spojler, výfuk a atraktívna neprehliadnuteľná kombinácia modrej, žltej a bielej farby. Preháňajte sa nehostinnou krajinou na bugine či štvorkolke alebo sa pozrite na svet z vtáčej perspektívy v rýchlom lietadle. Zábava so súpravou LEGO Creator 3 v 1 tak nikdy nekončí!

Obsah balenia:
Bugina
Štvorkolka
Lietadlo

Parametre a špecifikácia

LEGO

Určenie Pre deti
Počet dielikov 147 ks
Rad LEGO® Creator 3 v 1
Téma Vozidlá, Auta
Rok uvedenia 2018

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov
Kód:  LO31087
Produktové číslo:  5702016367829
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06