Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO Creator 31083 Dobrodružná plavba

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Creator 31083 Dobrodružná plavba

Lego Creator 31083

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

LEGO Creator
Dobrodružná plavba

Hor sa za obzor

Vitajte na úžasnej dobrodružnej plavbe na mori! Vydajte sa spoločne s oteckom, mamičkou a dieťaťom na plavbu na luxusnej modro-bielej jachte. V noci môžete prespať v kajute a ráno môžete zakotviť na ostrove. Vyrazte na pláž, kde sa mamička môže opaľovať pod palmou. Otecko určite vyrazí na prieskum zálivu na vodnom skútri a potom bude surfovať. S dieťaťom sa môžete hrať na piesku a postaviť úžasný hrad. A nebojte sa, ak sa jachta pokazí, k dispozícii máte štyri záchranné kolesá. Tento model 3 v 1 sa dá prestavať na domček na pláži s mólom a plachetnicou alebo na helikoptéru s pristávacou plochou a riadiacou vežou. Zábava s touto súpravou tak nikdy nekončí!

LEGO vek

Pre deti od 9 do 14 rokov

Lego Creator 3 v 1

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

3 stavebnice v 1

LEGO funkcie

Podporuje kreativitu



Lego Creator jachta

Skvelá jachta

Na túto super loď sa zmestí celá rodina. Ponúka všetok komfort na pohodlnú plavbu vrátane vybavenej kajuty a toalety. Na jachte sa tiež nachádza radar, 4 záchranné kolesá, prút na chytanie rýb a vodný skúter. Zájdite si na ňom na pláž stavať hrad z piesku, alebo sa len tak opaľovať pod palmou. Jachta meria 16 cm na výšku, 27 cm na dĺžku a 19 cm do hĺbky.

Útulný domček na pláži

Keď konečne doplávate do cieľa, preskladajte dieliky a ubytujte sa v krásnom vybavenom plážovom dome a podnikajte výlety na malej plachetnici. Domček na pláži má rozmery 9 cm na výšku, 13 cm na šírku a 19 cm do hĺbky.

Lego Creator dom na pláži
Lego Creator helikoptéra

Helikoptéra s riadiacou vežou

Nakoniec preskladajte stavebnicu na úžasnú helikoptéru s pristávacou plochou a riadiacou vežou a odleťte späť do civilizácie. Trup helikoptéry meria na dĺžku 16 cm.

Rodinka LEGO minifigúrok

Stavebnica LEGO Creator 31083 Dobrodružná plavba obsahuje 3 minifigúrky – mamičku, otecka a dieťa.

Lego Creator minifigúrky

Lego Creator logo

Stavebnice LEGO Creator sú určené všetkým tvorivým deťom. Táto séria sa vyznačuje možnosťou zostaviť z kociek v rámci jednej stavebnice viacero tematicky podobných modelov a rozšíriť tak možnosti hrania a stavania. Deti si zamilujú tú úžasnú príležitosť objavovať nové možnosti a prestavovať modely áut, zvieratiek, strojov, domov i lietadiel. Stavebnice LEGO Creator rozvíjajú kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť a fantáziu detí a radia sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.


Kód:  LO31083
Produktové číslo:  5702016267006
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17