Obnoviť stránku

LEGO Creator 31079 Surferská dodávka Sunshine

4,5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Creator 31079 Surferská dodávka Sunshine

Stavebnice LEGO Creator sú určené všetkým tvorivým deťom. Táto séria sa vyznačuje možnosťou zostaviť z kociek v rámci jednej stavebnice viaceré tematicky podobné modely a rozšíriť si tak možnosti hrania a stavania. Deti si zamilujú tú úžasnú príležitosť objavovať nové možnosti a prestavovať modely áut, zvieratiek, strojov, domov aj lietadiel. Stavebnica LEGO Creator rozvíja kreativitu, jemnú motoriku aj predstavivosť a fantáziu detí a patrí medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodná pre deti od 8 do 12 rokov
  • Ponúka viac možností zloženia jednej stavebnice
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov 379

LEGO Creator – Surferská dodávka Sunshine

LEGO Creator prináša báječné dobrodružstvo pri mori. Vydajte sa na vzrušujúci výlet za surfovaním so súpravou LEGO Creator Surferská dodávka Sunshine, ktorá zaujme výraznou žltou farbou s modrými a bielymi detailmi a ponúka všetko, čo správny surfer potrebuje – nosiče na naloženie surfu, skladacie ležadlá a kresielka, slnečník, stolík a gril. Po náročnom dni plnom surfovania poskytne miesto na odpočinok detailný interiér, ktorý je vybavený sklápacou posteľou, televíziou a kuchynkou. Dodávku Sunshine môžete prestaviť na parádnu plážovú buginu alebo záchranársku vežu a vďaka tomu stále zažívať nové dobrodružstvá. Spoločnosť vám bude robiť dvojica figúrok v podobe cool frajera a plážovej krásavice.

Obsah balenia:
2 minifigúrky
Dodávka – sklápacia posteľ, televízia, pohovka, kuchynka, veľké spätné zrkadlá, tmavé okná, strešný nosič s odnímateľnými doplnkami
Ďalšie príslušenstvo – slnečník, gril, stôl, skladacie ležadlo, kreslo a surf

Kód:  LO31079
Produktové číslo:  5702016111262
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13