Obnoviť stránku

LEGO Creator 31077 Cukráreň

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Creator 31077 Cukráreň

Stavebnice LEGO Creator sú určené všetkým tvorivým deťom. Táto séria sa vyznačuje možnosťou zostaviť z kociek v rámci jednej stavebnice viacero tematicky podobných modelov a rozšíriť si tak možnosti hrania a stavania. Deti si zamilujú tú úžasnú príležitosť objavovať nové možnosti a prestavovať modely áut, zvieratiek, strojov, domov i lietadiel. Stavebnica LEGO Creator rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť a fantáziu detí a zaraďuje sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Kľúčové vlastnosti LEGO 31077

  • Vhodné pre deti od 8 do 12 rokov
  • Originálna séria Creator
  • Model 3 v 1
  • Precízne a veľmi verne spracované aj tie najmenšie detaily
  • Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Stavebnica Cukráreň obsahuje 396 dielikov

LEGO Creator – Cukráreň

Vitajte v sladkej cukrárni! Pridajte sa k ostatným zákazníkom a vydajte sa do tejto cukrárne, kde si môžete kúpiť výborné tortičky a cukrovinky. S cukrovinkami a nápojmi si môžete posedieť na streche a vychutnať si výhľad na celé mesto. Po jedle si v automate kúpte žuvačku. Tento model možno ľubovoľne prestavovať podľa svojej fantázie – sami rozhodnite, kde budú okná, dvere, výklad... Cukráreň navyše prestaviate aj na dom pri bazéne alebo kaviareň na rohu. Zábava s touto súpravou tak nikdy nekončí!

Obsah balenia:
3 minifigúrky – predavač, 2 zákazníci
Zostaviteľná cukráreň s farebnou fasádou, veľkým výkladom, otočným stojanom na torty, 3 červeno-bielymi pruhovanými strieškami, posedením na streche, zdobenou ceduľou v tvare torty, bankomatom, predajným stánkom, automatom na žuvačky a dekoráciami v tvare torty a kvetín
Torty a koláčiky
Nápoje

Slnečník

Kód:  LO31077
Produktové číslo:  5702016111781
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14