Obnoviť stránku

LEGO Creator 31074 Závodné auto

4,5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Creator 31074 Závodné auto

Stavebnice LEGO Creator sú určené všetkým tvorivým deťom. Táto séria sa vyznačuje možnosťou zostaviť z kociek v rámci jednej stavebnice viacero tematicky podobných modelov, a rozšíriť si tak možnosti hrania a stavania. Deti si zamilujú tú úžasnú príležitosť objavovať nové možnosti a prestavávať modely áut, zvieratiek, strojov, domov a lietadiel. Stavebnica LEGO Creator rozvíja kreativitu, jemnú motoriku, predstavivosť a fantáziu detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier. Tentoraz vychádza v sérii LEGO Creator Závodné auto, ktoré môžete zostaviť hneď do troch podôb.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodná pre deti od 7 do 12 rokov
  • Ponúka viac možností zloženia jednej stavebnice
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov 241

LEGO Creator – Závodné auto

Parádny kúsok LEGO Creator pre staršie deti v podobe pretekárskeho auta v krásnej zelenej farbe s čiernymi a modrými detailmi. Na prvý pohľad zaujmú modré zliatinové kolesá s nízkoprofilovými pneumatikami a veľké tmavé čelné sklo. Závodné auto tiež ponúka veľa super prvkov a funkcií – kokpit s otváracími dverami, strešné sanie vzduchu stlačením tlačidla, zdvíhacia zadná kapota a polohovateľný raketový motor. Po pretekoch môžete LEGO Creator Závodné auto prestavať na silný nákladiak alebo hustú terénnu štvorkolku a užiť si tak ďalšie príbehy a dobrodružstvá.

Obsah balenia:
Závodné auto – otváracie dvere kokpitu a zadnej kapoty, stmavené čierne sklo, modré zliatinové kolesá s nízkymi pneumatikami, spojler, výmenný strešný raketový motor, detailný kokpit so sedačkami a volantom, zadné svetlá a výfuky

Kód:  LO31074
Produktové číslo:  5702016111798
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02