Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO Creator 31073 Bájne stvorenia

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Creator 31073 Bájne stvorenia

Stavebnice LEGO Creator sú určené všetkým tvorivým deťom. Táto séria sa vyznačuje možnosťou zostaviť z kociek v rámci jednej stavebnice viacero tematicky podobných modelov, a rozšíriť si tak možnosti hrania a stavania. Deti si zamilujú tú úžasnú príležitosť objavovať nové možnosti a prestavovať modely áut, zvieratiek, strojov, domov i lietadiel. Stavebnica LEGO Creator rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť a fantáziu detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier. Tentoraz vychádzajú v sérii LEGO Creator Bájne stvorenia, ktoré môžete zostaviť hneď do troch podôb.

Kľúčové vlastnosti LEGO Creator 31073 Bájne stvorenia

  • Vhodné pre deti od 7 do 12 rokov
  • Ponúka viac možností zloženia jednej stavebnice
  • Motívy pre chlapcov aj dievčatá - autá, domy, stavebné stroje, lode, zvieratká a mnoho ďaľších
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • LEGO Creator Bájne stvorenia precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov - 223

LEGO Creator - Bájne stvorenia

Vytvorte si svet strašidelných bájnych stvorení 3 v 1! Ako prvého, postavte fantastického draka, ktorý pľuje oheň a desí svoje okolie svojimi veľkými tesákmi a žiariacimi zelenými očami. Z jeho červeno-žltého dizajnu vystupujú neprehliadnuteľné obrovské ostré pazúry. Šľahne jeho mohutným chvostom, roztiahnite jeho krídla a hor sa do oblakov! Chcete zažiť ďalšie bájne dobrodružstvá? Nie je nič jednoduchšie! Prestavte draka na obrovského pavúka s veľkými klepetami a hrozitánskými nohami, alebo na zlého trolla so sekerou, ktorá nájde svoje využitie aj ako heavy metalová kapela. 

Obsah balenia:
3 modely v 1:
oheň pľuvajúci drak s tesákmi, zelenými očami a ostrými pazúrmi, s pohyblivými čeľusťami, hlavou, chvostom a krídlami
strašný pavúk s veľkými klepetami a strašidelnými nohami
hrozivý troll so sekerou

Kód:  LO31073
Produktové číslo:  5702016111804
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17