Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO Creator 10257 Kolotoč

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Creator 10257 Kolotoč

Všetci milovníci poriadnej zábavy určite ocenia originálnu stavebnicu Lego Creator 10257 Kolotoč z 2 660 dielikov, z ktorej môžu s pomocou Lego Functions vytvoriť aj plne motorizovanú verziu. Na kolotoči nájdete všetko, čo patrí k poriadnemu putovnému jazdeniu a zážitku. Je tu hlavná vyvýšená plošina so stĺpmi a množstvom svetiel a reflektorov, všetko prepracované do tých najmenších detailov. Sedem minifigúrok predstavujúcich rodinu sa môže pobaviť na jednom z 5 zvieratiek, z ktorých 4 sú pohyblivé. Dáte prednosť klasike v podobe bielej labute, alebo vyskúšate jazdu na slonovi, tigrovi, plameniakovi či žabe? Potom sa môžete občerstviť v stánku párkom v rožku, zmrzlinou alebo inou sladkosťou. A hlavne - nezabudnite všetko fotiť, aby ste mali nejakú pamiatku! Takéto skvelé doplnky a ešte mnoho ďalších nájdete v balení stavebnice Lego Creator 10257 Kolotoč.

Kľúčové vlastnosti Lego Creator 10257 Kolotoč

  • 2 660 dielikov
  • Odporúčaný vek od 16 rokov
  • 7 minifigúrok – otecko, mamička, synček a dcérka, babička a vnučka, obsluha kolotoča
  • Na vyvýšenej plošine 5 zvierat, na ktorých sa dá jazdiť + z toho 4 sú pohyblivé
  • Pevný podstavec na ľahký transport
  • Množstvo doplnkov ako je zmrzlina, sladkosti, párok v rožku a foťák
  • Rozmery 32 × 38 × 35 cm (V x Š x H)
 
Kód:  LO10257
Produktové číslo:  5702015865289
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03