Obnoviť stránku

LEGO Creator 10254 Zimný sviatočný vlak

4,7 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Creator 10254 Zimný sviatočný vlak

Stavebnice LEGO Creator sú určené všetkým tvorivým deťom. Táto séria sa vyznačuje možnosťou zostaviť z kociek v rámci jednej stavebnice viacero tematicky podobných modelov, a rozšíriť si tak možnosti hrania a stavania. Deti si zamilujú tú úžasnú príležitosť objavovať nové možnosti a prestavovať modely áut, zvieratiek, strojov, domov aj lietadiel. Stavebnica LEGO Creator rozvíja kreativitu, jemnú motoriku aj predstavivosť a fantáziu detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier. Tentoraz vychádza v sérii LEGO Creator špeciálna unikátna stavebnica na zostavenie nádherného modelu zimného vláčika.

Hlavné prednosti Stavebnice Lego Creator Zimný vláčik

  • Vhodné pre deti od 12 rokov
  • Ponúka viac možností zloženia jednej stavebnice
  • Motívy pre chlapcov aj dievčatá - autá, domy, stavebné stroje, lode, zvieratká a mnoho ďalších
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov Lego Creator Zimný vláčik - 734

Zimný vláčik ako z rozprávky!

Dokonalé spojenie najobľúbenejšej stavebnice a vláčikov, to vám prináša táto stavebnica Lego Creator Zimný vláčik. Táto stavebnica vám privezie zábavu pre celú rodinu. Celá stavebnica je ladená do vianočnej tematiky, čo určite ocenia vaše deti. Okrem lokomotívy nesmú samozrejme chýbať ani vianočné doplnky, ktoré ešte len dotvárajú tú správnu vianočnú atmosféru. Vianočný stromček, miniatúrne darčeky alebo reťaze sa svetielkami? Všetko je súčasťou balenia!

Obsah balenia:
Lokomotíva, 16 zahnutých koľají, vagón na uhlie, nákladný vagón s vianočným stromčekom, darčeky, hračky, kupé, nástupištia, lavička, malé a veľké kolesá, tmavé okná, vlakové tlmiče, predné nárazníky.
Súčasťou balenia je aj 5 mini figúrok: strojvodca, sprievodca, babička, dievčatko, chlapček

Doplnky v balení:
Zelené venčeky, svetielka, drobné lego v tvare darčekov, mini hračky

Veľkosť vláčika:
Cca 12 × 52 × 7 cm

Veľkosť trate:
70 cm

Počet dielikov:
734 ks
 

Kód:  LO10254
Produktové číslo:  5702015591065
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03