Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO Creator 10243 Parížska reštaurácia

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Creator 10243 Parížska reštaurácia

Stavebnice LEGO Creator sú určené pre všetky tvorivé deti. Táto séria je známa tým, že kociek v rámci jednej stavebnice môžete postaviť viacero tématicky podobných modelov. Rozširuje tak možnosti hrania a stavania. Deti si zamilujú príležitosť objavovať nové možnosti a prestavovať modely áut, zvieratiek, strojov, domov a lietadiel. Stavebnica LEGO Creator rozvíja kreativitu, jemnú motoriku a predstavivosť a fantáziu detí. Je jednou z najobľúbenejších detských hier. Tentokrát vychádza v sérii LEGO Creator Expert špeciálna unikátna stavebnica štýlovej parížskej reštaurácie.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 16 rokov
  • Špeciálne vydanie Parížska reštaurácia
  • Precízne a veľmi verne spracované aj tie najmenšie detaily
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov 2469

LEGO Creator Expert – Parížska reštaurácia

Táto špeciálna edícia poteší srdce nejedného fanúšika LEGO Creator Expert a milovníka Francúzska. Štýlová parížska reštaurácia vás opantá neopakovateľnou atmosférou rušných parížskych uličiek. Reštaurácia je plná hostí, čašník sa nezastaví a kmitá medzi stolmi. Pri jednom z nich sa práve mladík chystá požiadať svoju priateľku o ruku, vonkajšia terasa je plná kvetov. V kuchyni šéfkuchár pripravuje jedlo, súčasťou budovy je aj malý byt a maliarsky ateliér v hornom poschodí.

Obsah balenia:
5 minifigúrok – kuchár, čašník, dievča a romantický pár
Potkan a 2 ulity
Kuchyňa – modro-bielo vydláždená podlaha, niekoľko kuchynských liniek a veľké množstvo riadu
Apartmán na druhom poschodí - výklopná posteľ, kuchynka a krb
Umelecký ateliér - kúrenie, maliarsky stojan, štetec, paleta, umelecké dielo
Jedlo pre zákazníkov - croissanty, koláč, 2 muffiny, 2 strapce hrozna, 2 párky v rožku, moriak, bochník syra, krabica mlieka a farebné fľaše, biele croissanty a kocky v olivovozelenej farbe, tmavomodrej a tmavočervenej
Fasáda s obrázkami croissantov
Autobusová zastávka
Chodník
Skúter
Kontajner a popolnice
Maľovaný vývesný štít reštaurácie a menu

 
Kód:  LO102143
Produktové číslo:  5702015122672
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14