Obnoviť stránku

LEGO Creator 10242 Expert MINI Cooper

5 5 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Creator 10242 Expert MINI Cooper

Stavebnice LEGO Creator sú určené všetkým tvorivým deťom. Táto séria sa vyznačuje možnosťou zostaviť z kociek v rámci jednej stavebnice viaceré tematicky podobné modely a rozšíriť si tým možnosti hrania i stavania. Deti si zamilujú úžasnú príležitosť objavovať nové možnosti a prestavovať modely áut, zvieratiek, strojov, domov i lietadiel. Stavebnica LEGO Creator rozvíja kreativitu, jemnú motoriku, predstavivosť a fantáziu detí a zaradzuje sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier. Tento raz vychádza v sérii LEGO Creator špeciálna, unikátna stavebnica na zostavenie nádherného modelu MINI Coopera, ktorú ocenia skôr strašie deti či dospelí.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 16 rokov
  • Špeciálne vydanie MINI Cooper
  • Precízne a veľmi verne navrhnuté aj tie najmenšie detaily
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov: 1 077

LEGO Creator - MINI Cooper

Nad touto špeciálkou zaplesá srdce nejedného fanúšika LEGO aj tohto krásneho legendárneho auta. Klasický zeleno-biely vzhľad je vypracovaný do najmenších detailov, ktoré nezabúdajú skutočne na nič. Preto postupne objavíte biele zrkadlá a pretekárske pruhy, otváracie dvere, kapotu s batožinovým priestorom, športové hmlové svetla či detailný motor, a samostatný oddiel na rezervu. Dokonca môžete sňať strechu a prezrieť si svetlohnedý interiér so vzorovanými sedadlami, dyhovanou palubnou doskou, otáčací volant, pohyblivú radiacu páku a ručnú brzdu. Nechýba ani piknikový košík a deka, a tak s ním môžete vyjsť za mesto a stráviť príjemný deň na vidieku.

 
Kód:  LO1406
Produktové číslo:  5702015643108
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12