Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO Classic 10715 Kocky na kolieskach

5 30 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Classic 10715 Kocky na kolieskach

Stavebnica LEGO Classic je perfektnou voľbou pre všetkých, ktorí začínajú so stavaním LEGO. Dieliky z tejto edície zasvätia vašu ratolesť do kreatívneho a zábavného sveta stavania. Dieťa môže popustiť uzdu svojej fantázii, alebo čerpať inšpiráciu z priloženého návodu. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a patrí medzi najobľúbenejšie detské hry.

Kľúčové vlastnosti LEGO Classic 10715 Kocky na kolieskach

  • Určené pre deti od 4 rokov
  • Perfektné na rozšírenie vašej existujúcej LEGO zbierky
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • LEGO Classic Kocky na kolieskach precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa hrá samo, alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov – 442

LEGO Classic Kocky na kolieskach

Rozhýbte svoj LEGO svet! Vytvárajte rozmanité vozidlá, fantázii sa medze nekladú. Postavte si konský povoz, kolieskové kreslo, vozík za auto, alebo samotný automobil, so sadou LEGO Classic Kocky na kolieskach to pôjde skoro samo! Široká škála koliesok a pneumatík rôznych farieb a veľkostí uvedie váš svet do pohybu. Súprava obsahuje aj výber LEGO kociek, vrátane očí a kopu ďalších dielikov najrôznejších tvarov. Kocky na kolieskach budú perfektným rozšírením vašej existujúcej LEGO zbierky. Návody na stavanie sú rozdelené do troch vekových kategórií a ďalšie nápady, návody a inšpiráciu nájdete na internete. 

Obsah balenia:
442 LEGO dielikov
Široká škála LEGO kolies a pneumatík rôznych farieb
Pestrofarebný výber kociek, vrátane očí a kopa ďalších dielikov

Parametre a špecifikácia

LEGO

Určenie Pre deti
Počet dielikov 442 ks
Rad LEGO® Classic
Téma Vozidlá
Rok uvedenia 2017

Čo musíte vedieť

Vhodné od 4 rokov
Kód:  LO10715
Produktové číslo:  5702016111910
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08