Obnoviť stránku

Stavebnica LEGO Classic 10712 Kocky a ozubené kolieska

5 6 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Stavebnica LEGO Classic 10712 Kocky a ozubené kolieska

Stavebnice LEGO Classic predstavujú perfektnú voľbu pre všetkých, ktorí začínajú so stavaním LEGO. Dieliky z tejto edície uvedú vašu ratolesť do kreatívneho a zábavného sveta stavania. Dieťa môže prepustiť uzdu svojej fantázii, alebo čerpať inšpiráciu z priloženého návodu. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi najobľúbenejšie detské hry.

Kľúčové vlastnosti LEGO Classic 10712 Kocky a ozubené kolieska

  • Určené pre deti od 5 rokov
  • Perfektné pre vstup do kreatívneho a zábavného sveta stavania
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • LEGO Classic, Kocky a ozubené kolieska, precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa zahrá samo, alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov - 244

LEGO Classic Kocky a ozubené kolieska

Stavajte, učte sa a podnecujte svoju fantáziu, so súpravou Kocky a ozubené kolieska od LEGO Classic. Vytvorte si pestrofarebný svet plný pohyblivých modelov, ktoré vás budú okúzľovať svojimi zábavnými funkciami. Postavte helikoptéru s otáčacou vrtuľou, hojdajúcu sa opicu, pôvabný kolotoč, otáčajúce sa žiarivé slnečnice, alebo smiešnu sovu s pohyblivými očami. Súprava ponúka tri úrovne staviteľskej obtiažnosti a predstavuje ideálnu voľbu pre začínajúcich LEGO staviteľov. Priložené návody na stavanie sú rozdelené podľa vekových kategórií, čo sľubuje poriadnu porciu zábavy pre malých aj veľkých. Ďaľšie návody na stavanie sú k dispozícii na internete. 

Obsah balenia:
244 LEGO kociek,
pestrofarebný výber kociek, ozubených koliesok a špeciálnych dielikov na tvorbu jednoduchých modelov so zábavnými funkciami,
rozdeľovač kociek na ľahšie stavanie a prestavovanie modelov

 
Kód:  LO10712
Produktové číslo:  5702016111347
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01