Obnoviť stránku

LEGO Classic 10693 Tvorivé doplnky

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Classic 10693 Tvorivé doplnky

Sada Tvorivé doplnky obsahuje všetko, čo potrebuješ pre stavbu vecí podľa svojej fantázie. Nájdeš v nej kocky v 20 rôznych farbách a dva páry očí. Môžeš teda postaviť zvieratá, postavičky, stroje, dopravné prostriedky a mnoho iného - skrátka čokoľvek ťa napadne. Kocky sú kompatibilné s ostatnými stavebnicami LEGO, súčasťou sady je aj manuál s nápadmi na stavanie.


LEGO Classic 10693 Tvořivé doplňky

LEGO Classic pre začínajúcich staviteľov

Stavebnice LEGO Classic predstavujú perfektnú voľbu pre všetkých, ktorí začínajú so stavaním LEGO. Dieliky z tejto edície uvedú vašu ratolesť do kreatívneho a zábavného sveta stavania. Dieťa môže prepustiť uzdu svojej fantázii alebo čerpať inšpiráciu z priloženého návodu. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.


Tvorivé doplnky

  • Ideálny pre začínajúcich staviteľov každého veku
  • Kocky v 20 farbách
  • 2 sady očí
  • Manuál s nápadmi
LEGO Classic 10693 Tvořivé doplňky


Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  LO973
Produktové číslo:  5702015355711
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13