Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO City Fire Large školní aktovka, 2dílný set

Príslušenstvo k tovaru

LEGO City Fire Large školní aktovka, 2dílný set

Špeciálna ponuka pre všetkých malých hasičov! Len pre nich sme pripravili jedinečný set, ktorý obsahuje extraľahký školský batoh a puzdro na cvičebný úbor, oboje v modernom dizajne s obľúbeným LEGO motívom. Pohodlné nosenie aktovky zaručuje ergonomicky tvarovaný, polstrovaný chrbát z priedušného materiálu v spojení s nastaviteľnými polstrovanými ramennými popruhmi, ktoré sú opatrené reflexnými prúžkami, a hrudným popruhom. Vystužená rukoväť je príjemná do ruky.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderný dizajn s LEGO motívom
  • Predné termo-vrecko na desiatový box
  • Špeciálne vrecko na peračník a 2 veľké vrecká na zips
  • Odopínací klip na kľúče vo vnútri aktovky
  • Priehradka pre ťažšie predmety, ktorá ich udrží pri chrbte
  • Bočné sieťované vrecko

Pevné plastové dno napomáha lepšej stabilite a chráni aktovku pred špinou a vlhkom. Vďaka tomu sa predlžuje jej životnosť. V aktovke objavíte veľa šikovných pomocníkov. Patrí medzi ne predné termo-vrecko na desiatový box, odopínací klip na kľúče alebo špeciálne vrecko na peračník. Pre pohodlné nosenie je aktovka vybavená špeciálnymi klipmi na uchytenie puzdra na cvičebný úbor.

Kód:  HRAa8985
Produktové číslo:  5711013026530

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03