Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO City Coast Guard 60166 Výkonná záchranárska helikoptéra

Príslušenstvo k tovaru

LEGO City Coast Guard 60166 Výkonná záchranárska helikoptéra

LEGO City je inšpirované životom v meste a ponúka vašim deťom skvelú možnosť tento život spoznať. Nájdu tu všetky hlavné témy na celé hodiny hier, od policajných a hasičských zborov po množstvo úžasných vozidiel a ikonických budov - zamilujú si ich stavanie a hry s nimi. LEGO City je plné drobností podnecujúcich predstavivosť a je to teda veľmi premenlivý svet. Je to svet nekonečných príležitostí, ktorý umocňuje ako rôznorodosť detských hier, tak ich zábavnosť. Obľúbená stavebnica LEGO City je vhodná pre deti už od 6 rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre deti od 6 - 12 rokov
  • Úžasný svet života v meste
  • Budovy, vozidlá, povolania, situácie
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa zahrá samo alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov - 415

LEGO City - Výkonná záchranárska helikoptéra

Posádka pobrežnej hliadky v LEGO City spozorovala ďalší problém. V blízkosti majáka uviazol kajakár, pretože mu vlny odniesli pádlo a navyše okolo neho krúži žralok. Situácia je teda viac než vážna! Naskákejte spolu s posádkou do záchrannej helikoptéry a ponáhľajte sa k majáku. Spustite do vody vodný skúter a navijak, ktorým vytiahnete kajakárov. Stihnete to skôr, než na neho zaútočí žralok?

Obsah balenia:
4 minifigúrky - jedna členka a dvaja členovia pobrežnej hliadky a kajakár, navyše figúrka žraloka
Helikoptéra - otáčacie rotory, posuvné dvere na bokoch, otváracia rampa v zadnej časti s priestorom pre vodný skúter, otvárací kokpit a otočné rameno žeriava s funkčným navijakom
maják a vrak lode
kajak
pádlo

 
Kód:  LO60166
Produktové číslo:  5702015866385
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18