Obnoviť stránku

LEGO City Coast Guard 60164 Záchranársky hydroplán

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO City Coast Guard 60164 Záchranársky hydroplán

LEGO City je inšpirované životom v meste a ponúka vašim deťom skvelú možnosť tento život spoznať. Nájdu tu všetky hlavné témy na celé hodiny hier, od policajných a hasičských zborov po veľa úžasných vozidiel a ikonických budov - zamilujú si ich stavanie a hry s nimi. LEGO City je plné podrobností podnecujúcich predstavivosť, a je to teda veľmi premenlivý svet. Je to svet nekonečných príležitostí, ktorý umocňuje ako rôznorodosť detských hier, tak ich zábavnosť. Obľúbená stavebnica LEGO City je vhodná pre deti už od 5 rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre deti od 5 - 12 rokov
  • Úžasný svet života v meste
  • Budovy, vozidlá, povolania, situácie
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa zahrá samo alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov - 141

LEGO City - Záchranársky hydroplán

Pobrežná hliadka na pláži v LEGO City zaznamenala na mori záchranný čln so zatúlaným námorníkom. Celá posádka rýchlo naskáče na palubu hydroplánu a vyráža mu na pomoc. Pristaňte s hydroplánom na mori v bezpečnej vzdialenosti od námorníka a vyrazte pre neho na vodnom skútri.

Obsah balenia:
dve minifigúrky - pilot hydroplánu a námorník
záchranársky hydroplán s otáčacími vrtuľami, plavákmi, otváracím kokpitom pre minifigúrku, otváracou zadnou rampou a vnútri s priestorom pre záchranný vodný skúter
záchranný čln s miestom pre minifigúrku.
núdzové svetlo

 
Kód:  LO60164
Produktové číslo:  5702015866316
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16