Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO City 60223 Kombajn

4,8 18 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO City 60223 Kombajn

Stavebnica LEGO Kombajn mestá je ideálna voľba pre všetkých správnych chlapcov! LEGO City je inšpirované životom v meste a ponúka vašim deťom skvelú možnosť tento život spoznať. Nájdu tu všetky hlavné témy na celé hodiny hier, od policajných a hasičských zborov, po veľa úžasných vozidiel a ikonických budov – zamilujú si ich stavanie a hry s nimi. LEGO City – Kombajn je plné podrobností podnecujúcich predstavivosť, a je to teda veľmi premenlivý svet. Je to svet nekonečných príležitostí, ktorý umocňuje ako rôznorodosť detských hier, tak ich zábavnosť. Obľúbená stavebnica LEGO City je vhodná pre deti už od 5 rokov.

 

Kľúčové vlastnosti stavebnice LEGO City 60223

  • Určené pre deti od 5 rokov
  • Úžasný svet života na farme
  • Budovy, vozidlá, povolania, situácie
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa vyhrá samo, alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • LEGO City Kombajn obsahuje 358 dielikov
 

LEGO City – Kombajn

Okúste, aké to je žiť na farme a vykonávať každodennú ťažkú prácu farmára z LEGO City! Vďaka úžasnému LEGO City kombajnu dokážete zefektívniť prácu na poliach a vypestovať prvotriednu úrodu. Veľký 60223 kamión je schopný previezť farmára v podobe detailne spracovanej minifigúrky na pole, kde už na neho čaká obrovský lán obilia, ktoré treba zožať. Ku kamiónu možno pripojiť aj stabilný LEGO City kombajn, ktorý sa o ťažkú prácu postará. Znížte rampy kamiónu a naložte na neho kombajn, aby mohol na farme splniť svoje poslanie! O prevoz kombajnu 60223 sa postará vodič kamiónu.  

Obsah balenia:
2 LEGO City figúrky (farmár a vodič kamiónu, navyše aj zostaviteľný strašiak).
Veľký kamión, ktorý je vybavený otváracou kabínou pre minifigúrku a plochým prívesom na kombajn s držiakom pre nástroj kombajnu, 2 snižovacími rampami, dvojitým výfukom a závesom.
Kombajn s otváracou kabínou pre minifigúrku, vymeniteľným nástrojom, pohyblivým vykladačom vzadu a konektorom pre pripojenie k prívesu kamiónu.
Medzi doplnky patria hrnček a píla.

 
Kód:  LO60223
Produktové číslo:  5702016369557
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07