Obnoviť stránku

LEGO City 60206 Hliadka Leteckej polície

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO City 60206 Hliadka Leteckej polície

Stavebnica LEGO Hliadka Leteckej polície je ideálna voľba pre všetkých malých chlapcov! LEGO City je inšpirované životom v meste a ponúka vašim deťom skvelú možnosť tento život spoznať. Nájdu tu všetky hlavné témy na celé hodiny hier, od policajných a hasičských zborov, po množstvo úžasných vozidiel a ikonických budov – zamilujú si ich stavanie a hry s nimi. LEGO City – Hliadka Leteckej polície je plné podrobností podnecujúcich predstavivosť, a je to teda veľmi premenlivý svet. Je to svet nekonečných príležitostí, ktorý umocňuje ako rôznorodosť detských hier, tak ich zábavnosť. Obľúbená stavebnica LEGO City je vhodná pre deti už od 4 rokov, je špeciálne navrhnutá tak, aby podporovala túžbu stavať modely na vlastnú päsť už u veľmi malých detí.

 

Kľúčové vlastnosti stavebnice LEGO City 60206

  • Určené pre deti od 4 rokov
  • Úžasný svet života v meste
  • Budovy, vozidlá, povolania, situácie
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa vyhrá samo, alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • LEGO City Hliadka Leteckej polície mesta obsahuje 54 dielikov
  • Zábavná pre predškolákov a deti
 

LEGO City – Hliadka Leteckej polície

Ochráňte občanov LEGO City so stavebnicou 60206 Hliadka Leteckej polície! Súprava obsahuje parádne lietadlo s otváracím kokpitom a svetlometom, vďaka čomu možno lokalizovať zločincov, kdekoľvek sa práve nachádzajú. Vďaka súprave Hliadka Leteckej polície môžete chrániť občanov LEGO City zo vzduchu, a tak vám neunikne ani myška. Súčasťou balenia sú aj návody plné jednoduchých krokov, vďaka ktorým môže dieťa samo postaviť jednotlivé modely a rozvíjať pri tom svoju predstavivosť a logické myslenie. 

Obsah balenia:
2 LEGO City figúrky (pilot leteckej polície a zlodej).
Ľahko zostaviteľné lietadlo leteckej polície s otváracím kokpitom pre minifigúrku, svetlometom a špeciálnou podložkou pre začiatočníkov.
Otvárací mini trezor s lupom.
2 diamanty, páčidlo a putá.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 4 rokov

Detailné informácie

Určenie Pre deti
Rad LEGO® City
Rok uvedenia 2018
Kód:  LO60206
Produktové číslo:  5702016369816
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02