Obnoviť stránku

LEGO City 60174 Horská policajná stanica

4,9 8 hodnotení

LEGO City 60174 Horská policajná stanica

Horská polícia – to je naozajstná zábava pre všetkých správnych chlapcov! LEGO City je inšpirované životom v meste a ponúka vašim deťom možnosť tento život spoznať. Nájdu tu všetky hlavné témy, ktoré im postačia na celé hodiny hier, od policajných a hasičských zborov po veľa úžasných vozidiel a ikonických budov – zamilujú si ich stavanie a hranie sa s nimi. LEGO City je veľmi premenlivý svet, plný detailov podnecujúcich predstavivosť. Je to svet nekonečných príležitostí, ktorý umocňuje ako rôznorodosť detských hier, tak mieru ich zábavy. Obľúbená stavebnica LEGO City je vhodná pre deti už od 6 rokov.

Kľúčové vlastnosti LEGO City 60174 Horskej policajnej stanice

  • Určené pre deti od 6 – 12 rokov
  • Úžasný svet života v meste
  • Budovy, vozidlá, povolania, situácia
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Stavaním LEGO City Horskej policajnej stanice si deti trénujú jemnú motoriku
  • Dieťa sa vyhrá samo alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov – 663

LEGO City – Horská policajná stanica

Trúbte na poplach! Vonku pred stanicou sa pohybuje zvláštna bytosť v podobe stromu a v blízkosti poletuje vrtuľník. Na čo sa pilot chystá s tou reťazou a hákom? Priletel vyslobodiť svojho podareného Kamarátnička z väzenia! Rýchlo, nabite sieťomet na streche stanice a pokúste sa trafiť vrtuľník. Ostatní policajti môžu zatiaľ naskákať do auta a vydať sa za zločincom po zemi. A čo je to v tej jaskyni pod väzením? Ajaj, to je puma pripravená k útoku! Rýchlo zastavte zločinca predtým, ako zachráni svojho parťáka z väzenia. Potom ich môžete obaja zavrieť späť do cely na horskej policajnej stanici.

Obsah balenia:
7 minifigúrok – veliteľ polície, pilot, 2 policajti, 3 zločinci a navyše figúrka pumy, dvojposchodová horská policajná stanica s otočnými satelitmi, sieťometom, garážou a rampou pre vozidlo, väzenská cela s múrmi/dverami na útek únikovým lanom, kancelária so stolmi, jaskyňa pod väzenskou celou, samostatný heliport s rebríkom, policajný vrtuľník s otočnými vrtuľami a otváracím kokpitom, vrtuľník zločincov s otočnými vrtuľami a otváracím kokpitom a reťazou s hákom, policajné auto 4 × 4 s majákom a policajná terénna motorka, doplnky: 2 hrnčeky, 2 zlaté tehličky, sieť, ďalekohľad, vysielačka, baterka, megafón a 3 páry pút.

Kód:  LO60174
Produktové číslo:  5702016109559
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19