Obnoviť stránku

LEGO City 60173 Zatknutie v horách

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO City 60173 Zatknutie v horách

LEGO City je inšpirované životom v meste a v horách a ponúka vašim deťom skvelú možnosť tento život spoznať. Nájdu tu všetky hlavné témy na celé hodiny hier, od policajných a požiarnickych zborov po množstvo úžasných vozidiel a ikonických budov – zamilujú si ich stavanie a hry s nimi. LEGO City je plné podrobností podnecujúcich predstavivosť a ide teda o veľmi premenlivý svet. Je to svet nekonečných príležitostí, ktorý umocňuje rôznorodosť detských hier aj ich zábavnosť. Obľúbená stavebnica LEGO City je vhodná pre deti už od 5 rokov.

Kľúčové vlastnosti LEGO City 60173 Zatknutie v horách

  • Určené pre deti od 5 – 12 rokov
  • Úžasný svet LEGO City
  • Budovy, vozidlá, povolania, situácie
  • LEGO City Zatknutie v horách rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa zahrá samo, alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov – 303

Lego CITY – Zatknutie v horách

Vezmite svoj odznak a pridajte sa k Horskej polícii LEGO City. Vašou prvou úlohou je nájsť zločincov v ich skrýši v horách. Vleťte priamo do skrýše a prekvapte ich! Kde asi sú? Tam v tej diere, že by to bol zlodej? On sa snáď kúpe?! Nabite sieťomet a poletujte priamo nad skrýšou. Váš parťák zatiaľ zlaňuje hneď vedľa prekvapeného zločinca. A teraz zleťte trochu nižšie a namierte sieťomet na druhého zločinca, ktorý sa snaží ujsť v bugine. Ajaj, pozor, ďalšie nebezpečenstvo, blíži sa vyhladnutý medveď! Dnes je to ale náročná služba. 

Obsah balenia:
4 minifigúrky: policajt, pilot, 2 zlodeji a figúrka medveďa,
dvojposchodová skrýša zlodejov s vaňou, otváracími dverami, včelím úľom a žeriavom s reťazou,
policajný vrtuľník s dvoma otočnými vrtuľami, sieťometom a navijakom s lanom a hákom, otváracím kokpitom a posuvnými zadnými dverami,
bugina zločincov s miestom na batoh
Doplnky: 4 dieliky vody, sieť, kefa, hrnček, mapa, batoh a 2 bankovky

Kód:  LO60173
Produktové číslo:  5702016077544
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03