Obnoviť stránku

LEGO City 60172 Naháňačka v priesmyku

5 3 hodnotení

LEGO City 60172 Naháňačka v priesmyku

LEGO City je inšpirované životom v meste a ponúka vašim deťom skvelú možnosť tento život spoznať. Nájdu tu všetky hlavné témy na množstvo hodín hier, od policajných a hasičských zborov po veľa úžasných vozidiel a ikonických budov – zamilujú si ich stavanie a hry s nimi. LEGO City je plné podrobností, ktoré podnecujú predstavivosť, a je to teda veľmi premenlivý svet. Je to svet nekonečných príležitostí, ktorý umocňuje ako rôznorodosť detských hier, tak ich zábavnosť. Obľúbená stavebnica LEGO City je vhodná pre deti už od 5 rokov.

Kľúčové vlastnosti LEGO City 60172 Naháňačka v priesmyku

  • Určené pre deti od 5 – 12 rokov
  • Úžasný svet života v meste
  • Budovy, vozidlá, povolania, situácia
  • LEGO City Naháňačka v priesmyku rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa zahrá samé, alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov – 297

Lego City – Naháňačka v priesmyku

Ďalšia zábavná naháňačka, tentoraz s Horskou políciou LEGO City! Vezmite si svoj odznak, naskočte do svojho policajného auta 4 × 4 a rýchlo sa ponáhľajte za zločincom v horách. Dávajte ale veľký pozor, kedykoľvek sa vám môže zosunúť pôda pod nohami. Môže vám ale aj pomôcť, pozrite. Ten obrovský kameň donútil zlodeja zastaviť jeho štvorkolku. Pošlite za ním partnera na terénnej motorke, nabite sieťomet a zamierte na cieľ. Podarí sa vám zlodeja chytiť, než unikne?

Obsah balenia:
3 minifigúrky: 2 policajti a zlodej
Policajné auto 4 × 4 s terénnymi pneumatikami, kabína pre minifigúrku, sieťomet, policajná terénna motorka a zlodejova štvorkolku s kabínou a priestorom na korisť v zadnej časti
Doplnky: batoh, sieť, 2 bankovky, značka varujúca pred zosuvmi pôdy, putá a vysielačka

Kód:  LO60172
Produktové číslo:  5702016077537
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11