Obnoviť stránku

LEGO City 60130 Polícia, Väzenie na ostrove

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO City 60130 Polícia, Väzenie na ostrove

Kde polícia zatvára všetkých zbabelcov z Lego City? Predsa do väzenia na ostrove. LEGO City je inšpirované životom v meste a ponúka vašim deťom skvelú možnosť tento život spoznať. Nájdu tu všetky hlavné témy na celé hodiny hier, od policajných a hasičských zborov po veľa úžasných vozidiel a ikonických budov - obľúbia si ich stavanie a hry s nimi. LEGO City je plné podrobností podnecujúcich predstavivosť, a je to teda veľmi premenlivý svet. Je to svet nekonečných príležitostí, ktorý umocňuje ako rôznorodosť detských hier, tak aj ich zábavnosť. Obľúbená stavebnica LEGO City je vhodná pre deti už od 4 rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre deti od 6 - 12 rokov
  • Úžasný svet života v meste
  • Budovy, vozidlá, povolania, situácie
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa môže hrať samo, alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov - 754

Lego CITY - Väzenie na ostrove

Preniknite do všetkých zákutí drsného väzenia na ostrove, s celami, dvorom, pristávacou plochou pre vrtuľníky, dvoma loďami a teplovzdušným balónom. Až sa zoznámite s väzením, môžete policajtom pomôcť strážiť väzňov. Vyžeňte ich na rannú rozcvičku na dvor. Všetko vyzerá v poriadku, kým si nevšimnete, že väzni chystajú plány na útek z ostrova. Polícia je v pohotovosti, napriek tomu sa väzňom darí utiecť kanalizačnými chodbami a odletieť teplovzdušným balónom. Rýchlo nasadnite do helikoptéry a prekazte im tento útek! Podarí sa vám to?

Obsah balenia:
8 minifigúriek
- policajný dôstojník
- policajtka
- šéf polície
- pilot vrtuľníka
- 3 väzni
- 1 väzenkyňa
žralok
väzenia
vrtuľník s otváracím kokpitom
policajný čln
čln väzňov
teplovzdušný balón
pristávacia plocha
strážna veža
bezpečnostné kamery
svetlomety
kanalizácia
dvor
prístavné mólo
vysielačka
ďalekohled
 

Kód:  LO1116
Produktové číslo:  5702015594912
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12